voetbalzone

'Drogba zal er geen probleem mee hebben om met Sneijder te spelen'

Bart Kruyt16 feb 2013, 12:50
Laatst bijgewerkt: 16 feb 2013, 12:50
Advertentie

Bij Galatasaray zijn ze in de wolken met Wesley Sneijder en Didier Drogba. De Utrechter leverde vrijdagavond twee voorassists in de uitwedstrijd tegen Akhisar Belediyespor (1-2) en de debuterende Drogba was een paar minuten na zijn entree direct trefzeker. Trainer Fatih Terim heeft vertrouwen in de tandem van de Turkse gigant.

/

De opstelling begint voor Terim onderhand een ware hersenkraker te worden. Cim Bom beschikt namelijk ook over de doelpuntenmakers Burak Yilmaz en Umut Bulut en op het middenveld heeft de coach ook opties te over. Hij zal hoe dan ook spelers moeten teleurstellen, maar het is aannemelijk dat Sneijder en Drogba, die transfervrij overkwam van het Chinese Shanghai Shenhua, in de basis zullen staan.

“Drogba zal er geen probleem mee hebben om met Sneijder te spelen. Ze zijn erg ervaren en technische spelers”, zei Imparator, die Sneijder na tachtig minuten naar de kant haalde in Manisa. “Hij had misschien wat langer kunnen spelen, maar de drie punten zijn het belangrijkste. Ze zijn allebei erg belangrijk, talentvol en zullen de anderen helpen om beter te presteren”, besluit Terim. Woensdag ontvangt Cim Bom Schalke 04 voor de eerste ontmoeting in de achtste finale van de Champions League.

Bezig met laden …