Duel Rangers halverwege gestaakt door noodweer

Bart Kruyt01 nov 2009, 14:21
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2009, 14:21

Glasgow Rangers blijft vier punten achterstaan op koploper Celtic. De regerend landskampioen ging zondagmiddag op bezoek bij Dundee United, maar hoefde slechts één helft te spelen. Halverwege werd de wedstrijd gestaakt wegens de hevige regenval.

Bij het ingaan van de rust meldde scheidsrechter Mike Tumelty aan managers Walter Smith en Craig Levein dat zijn spelers niet meer terug hoefden te komen voor de tweede helft. “Het veld werd steeds slechter en ik wilde het duel niet gevaarlijk maken”, legde de arbiter uit. Rangers keert zodoende zonder punten huiswaarts.

Wanneer de ploeg terug moet naar Dundee om de wedstrijd uit te spelen is nog niet bekend. Rangers zal dan een 0-1 voorsprong verdedigen, aangezien Steven Davis de gasten na een half uur spelen op voorsprong had gezet. Zaterdag speelde Celtic wél haar wedstrijd uit en zij won met 3-0 van Kilmarnock.