voetbalzone

Duits international Gentner keert in de zomer terug naar Stuttgart

Bart Kruyt08 jan 2010, 14:10
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2010, 14:10
Advertentie

Christian Gentner is bezig aan zijn laatste maanden bij Vfl Wolfsburg. De middenvelder, die over een aflopend contract beschikt, keert in de zomer terug naar VfB Stuttgart. Beide clubs maken via de officiële kanalen bekend dat Gentner in juli de overstap zal maken.

De 24-jarige middenvelder, die bij Wolfsburg international werd en op vier interlands staat, komt uit de jeugdopleiding van Stuttgart en speelde reeds 39 duels voor de club. In 2007 stapte hij over naar Wolfsburg, waarmee hij vorig seizoen kampioen van Duitsland werd. Na drie jaar vindt Gentner het mooi geweest en keert hij terug naar Stuttgart.

“We hadden hem graag voor de club behouden, maar Christian heeft ons duidelijk gemaakt dat hij terug wilde keren naar Stuttgart”, zei coach Armin Veh. “We wensen hem natuurlijk het allerbeste in de toekomst.” Gentner zelf: “Het was geen eenvoudige beslissing om te maken, want ik heb hier een geweldige tijd achter de rug. Ik ga nu mijn uiterste best doen in de laatste maanden bij Wolfsburg, zodat we onze seizoensdoelen nog kunnen bereiken."

Bezig met laden …