voetbalzone

Duitse TV betrapt plassende Lehmann tijdens duel met 'Urinea'

Bart Kruyt10 dec 2009, 09:13
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2009, 09:13
Advertentie

Jens Lehmann is weer eens het gesprek van de dag in Duitsland. De doelman VfB Stuttgart moest tijdens de wedstrijd tegen Unirea Urziceni dringend naar de wc en kon het niet ophouden tot na de wedstrijd. Lehmann besloot daarom maar om zijn behoefte te doen achter een reclamebord.

De wedstrijd tegen het Roemeense Unirea duurde nog twintig minuten, toen Lehmann plots zijn doel verliet. Op de Duitse TV zien de presentator en analyticus Franz Beckenbauer de keeper knielend zijn behoefte doen tegen de achterkant van een reclamebord, schrijft AD/Sportwereld. De routinier was vervolgens op tijd terug voor de volgende aanval.

De voormalig doelman van Arsenal blijft zodoende verbazen. Lehmann treedt de laatste tijd wel vaker op de voorgrond door vreemde momenten: zo maakte hij al eerder dit seizoen openlijk ruzie met een ballenjongen en werd hij geschorst na een bezoek aan het Oktoberfest. Stuttgart won de wedstrijd overigens met 3-1 en plaatste zich voor de volgende ronde van de Champions League.



Bezig met laden …