Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui

Laatste update:

Het achtstefinaleduel tussen Duitsland en Denemarken is in de eerste helft tijdelijk stilgelegd. Onweer, regen en hevige hagel maken verder spelen voorlopig onmogelijk in het Signal Iduna Park in Dortmund. Sportarts Suzanne Huurman heeft een verklaring voor het feit dat de scheidsrechter beide teams naar binnen stuurde. Er was overigens nog niet gescoord in Dortmund.

Huurman geeft bij de NOS duiding bij het stilleggen van de wedstrijd. "De scheidsrechter krijgt er advies over. Als er minder dan tien seconden tussen het geluid en de bliksem zit, wordt er geadviseerd om naar binnen te gaan."

"Het geluid gaat met dertig meter per seconde, dus dat wil zeggen dat de bliksem dan ongeveer op drie kilometer zit tot de locatie waar je je bevindt. Dus tien seconden."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na een half uur spelen in Dortmund begon het steeds harder te regenen. Daar kwam ook onweer en een flinke hagelbui bij. Arbiter Michael Oliver besloot daarop om de wedstrijd in de achtste finale tijdelijk stil te leggen.

Beide teams gingen naar binnen en de supporters in het Signal Iduna Park zochten een plek om te kunnen schuilen. Na een onderbreking van bijna een halfuur kwamen Duitsland en Denemarken weer naar buiten en hervatte Oliver het achtstefinaleduel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uit betrouwbare bronnen gehoord dat het om hagel zo groot als bakstenen ging.

29 juni 2024 om 21:58
0

Hollandse weer in Duitsland 😜

29 juni 2024 om 22:00
0

Tennisballen toch?

29 juni 2024 om 22:01
0

Zo groot als een voetbal zelfs!

29 juni 2024 om 22:31
0

Had je in qatar geen last van! Maar goed we zijn weer onderweg

Waarom moet een sportarts dit uitleggen? Dit had Gerrit Hiemstra ook nog wel gekund, hoewel ik geen hoge pet van hem op heb

29 juni 2024 om 22:02
0

Ze Neemt het wel heel serieus ook allemaal,,

29 juni 2024 om 22:03
0

En dan nog het artikel beginnen met "sportarts legt uit waarom...". Om vervolgens niet de "waarom" te vermelden.

29 juni 2024 om 22:06
0

Erwin Krol even moeten bellen...

29 juni 2024 om 22:10
0

Daar hebben we weer zo'n Peter Kuipers Munneke fanboy, vermoeiende lui zijn dat. Zonder Gerrit Hiemstra was Peter Kuipers Munneke nooit aan de bak gekomen, wat hij voor roodharige weermannen heeft betekend valt niet te onderschatten.

29 juni 2024 om 22:34
0

Poah, dat is mien merk!

Zal Jeroen Grueter al uit de schuilkelder gekropen zijn?

29 juni 2024 om 22:08
0

Onbegrijpelijk...

Wel jammer dat Grueter af en toe commentaar geeft op de wedstrijd. Ik wil weten hoe het weer is in Dortmund!

Als het geluid 30 meter per seconde gaat over een tijdsbestek van 10 seconden. Dan gaat het toch over 300 meter en niet over 3 kilometer? Of heb ik echt te veel bier gedronken net?

29 juni 2024 om 22:20
0

Snelheid van geluid is ong 300 meter per seconde dus 10 seconden is 3 kilometer , kwestie van beter luisteren want dat is wat ze zei.

29 juni 2024 om 22:34
0

Hier in het artikel staat 30 meter per seconde

29 juni 2024 om 22:59
0

In het artikel staat 30 meter. Dus moet ik beter luisteren of moet jij beter lezen?

'thuners Fjoer' vind ik zelf altijd wel een mooi aangezicht, helemaal in een zomernacht is het echt heel mooi om te zien. Moet alleen wel zeggen dat die Oliver weer veel te lang heeft gewacht met iedereen naar binnen halen, want om er nou in te gaan voetballen is weer andere koek.

29 juni 2024 om 23:08
0

Heb jij kunnen tellen hoelang er tussen de bliksem en het licht zat?

Geluid gaat met zo'n 343 meter per seconde, niet 30. Gelukig maar, anders zou je op de snelweg al door de geluidsbarriere knallen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren