Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz

Laatste update:

Duitsland mag nog altijd dromen van de halve finale. Na een bloedstollende slotfase staat het na 90 minuten 1-1 in Stuttgart en dus gaan we verlengen. Vlak na rust brak Dani Olmo de ban namens de Spanjaarden, waarna Florian Wirtz in extremis de gelijkmaker binnenschoot.

Julian Nagelsmann voerde ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen Denemarken (2-0 winst) twee wijzigingen door. Jonathan Tah kreeg de voorkeur boven Nico Schlotterbeck en op het middenveld kreeg Emre Can de kans, wat ten koste ging van Robert Andrich. Leroy Sané kreeg nog altijd de voorkeur boven Florian Wirtz. Bij Spanje bleef de opstelling ongewijzigd.

De wedstrijd begon fel en beide ploegen klapten er hard op. Toni Kroos maakte een stevige overtreding op Pedri, maar kwam er zonder kaart vanaf. Pedri kon niet verder en moest zich na vijf minuten al laten vervangen door Dani Olmo. Even later ging Antonio Rüdiger wel op de bon na een overtreding op Olmo, wat hem sowieso de eventuele halve finale kost.

In de eerste helft had Spanje een licht overwicht, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het nauwelijks. Nico Williams was na een fraaie actie dicht bij de openingstreffer, maar zag zijn inzet in de korte hoek worden gekeerd door Manuel Neuer. Aan de andere kant kon Kai Havertz na een fraaie pass van Rüdiger afdrukken, maar zijn schot was te slap en werd makkelijk gepakt door Unai Simón.

Na rust werd Spanje gevaarlijker en dat leidde tot een enorme kans voor Álvaro Morata. De spits werd door Lamine Yamal aangespeeld, draaide knap los van Tah, maar schoot van dichtbij over het doel. Niet veel later was het alsnog raak voor de Spanjaarden.

Yamal speelde de bal met een perfecte snelheid het zestienmetergebied van Duitsland in, waar de inlopende Dani Olmo met de binnenkant van zijn voet beheerst afdrukte en Neuer kansloos liet: 1-0. Het was al de derde assist voor de 16-jarige Yamal dit EK.

Na de openingstreffer ging Duitsland offensiever spelen en bracht het onder meer Niclas Füllkrug en Wirtz in. Het resulteerde in meer ruimte op het veld voor de Spanjaarden, die de controle over de wedstrijd behielden. Een kwartier voor tijd was daar echter toch een grote kans voor Füllkrug, maar hij gleed de bal op aangeven van Wirtz tegen de paal.

Vlak voor tijd liet Wirtz alsnog de Mercedes-Benz Arena ontploffen. Een voorzet van Maximilian Mittelstädt werd door Joshua Kimmich teruggekopt, waarna Wirtz via de binnenkant van de paal raak schoot. Daarna was Thomas Müller nog heel dicht bij de winnende treffer. Na negentig minuten stond er een gelijke stand op het bord en dus gaan we verlengen in Stuttgart.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Hoe kan het dat die Taylor iedere wedstrijd die hij fluit zo veel fout doet, maar steeds zulke mooie wedstrijden krijgt, onvoorstelbaar.

5 juli 2024 om 19:57

Nouja het is ook een behoorlijk moeilijke pot moet ik zeggen. Er is veel intensiteit en de ploegen blijven maar gaan. Geniet gewoon van de wedstrijd kerel het is toch een fantastische pot om te kijken

5 juli 2024 om 20:00

Nou ja hij maakt wel echt een paar opzichtige fouten (bijv. Kroos die al zeker 3 keer geel had moeten hebben) en beïnvloed daarmee het spel behoorlijk, daar mag je best iets van zeggen hoor.

5 juli 2024 om 20:03

Ik geniet ook en is misschien een tikkeltje negatief deze comment, erger me gewoon aan dat bij zo'n mooi affiche een scheids staat die structueel het niveau van de kkd haalt.

5 juli 2024 om 20:06

Dat is het juist. Met een goede scheidsrechter zou het een heerlijke pot zijn geweest. Nu zit er ook een hoop frustratie bij.

5 juli 2024 om 20:13

Wat betreft Kroos zijn dat geen fouten, maar bewuste keuzes. Net als dat Taylor dit soort wedstrijden gewoon fluit vanwege zijn connecties en status. Alsof het allemaal zo zuiver besloten wordt. Tuurlijk niet.

5 juli 2024 om 21:22

Dat maakt het toch erger? Kroos had het einde van de wedstrijd niet op het veld meer mogen staan
Door hem meteen geen geel te geven en daarna ook geen geel heeft taylor het zichzelf moeilijk gemaakt.

5 juli 2024 om 19:57

Op het laatst ook randje zestien een dikke overtreding op Oyarzabal over het hoofd zien... Kroos allang 2x geel moeten hebben.... ze moeten wel richting de finale natuurlijk he...

5 juli 2024 om 20:13

Voetballend gezien natuurlijk terecht de 1-1. Maar idd kroos had al wel eraf gemogen. Taylor staat echt een potje belabberd te fluiten hier.

Typisch Duits weer….

Gadverdamme wat een bizarre thuisfluiter is dit. Kroos had al 8x geel moeten hebben

5 juli 2024 om 20:40

Slik maar in, Spanje komt ontzettend goed weg.

5 juli 2024 om 21:23

Had kroos er meteen af gegaan was dit natuurlijk niet gebeurd zo.

5 juli 2024 om 21:40

Slik jij maar in. Fullkrug stond buitenspel volgende keer beter

Haverts is echt niet zo goed als wat t lijkt , lijkt wel op een amateur voetballer

5 juli 2024 om 20:00

Speelt toch prima als aanspeelpunt. Mag wel iets meer dreiging vanuit gaan, maar hij heeft zoveel meer techniek dan een Fullkrug

Is niet gek als je met 12 man in het veld staat.

Wat is die Taylor een waardeloze scheidsrechter zeg.

Die gozer moet toch ook altijd starten wat een speler die Wirtz.

5 juli 2024 om 20:13

Ik vond hem eigenlijk behoorlijk tegenvallen deze wedstrijd. Een aantal aanvallen behoorlijk amateuristisch verprutst.

Jongens toch, de voorkeursbehandling van Kroos is toch lachwekkend. Hij mocht al een paar keer opzichtig overtredingen maken zonder geel te krijgen. Vervolgens komt hij in de slotfase nog weg met een opzichtige duw, waarna er wel gelijk gefloten wordt als hij neer gaat. Triest.

Leuke wedstrijd, mooi verlengen.
Vind de scheids dramatisch fluiten, vooral in het voordeel van Duitsland, Kroos had er allang af gemoeten..

Slecht gewisseld bij Spanje. Over wisselen gesproken: Taylor is er klaar voor.

Taylor is wel fan van ene blonde Duitse middenvelder die bij Real Madrid speelt, volgens mij.

5 juli 2024 om 20:21

Real Madrid heeft geen blonde Duitse middenvelder meer😉

5 juli 2024 om 20:26

Oops, dat is waar ook. Taylor faciliteert zijn afscheidstournee hier nog even.

Met een deftige bondscoach had Duitsland deze match al lang beslist. Nagelsmann blijft een hopeloos geval als trainer met dwaze tactische beslissingen en verkeerde opstellingen

5 juli 2024 om 20:16

Ik snap het nog steeds niet dat Havertz de eerste spits is. En Kroos stond veels te laag voor de 1-0. Die kon met geen mogelijkheid het spel maken op die plek. En Sane had niet eens mee gemoeten naar het EK. Snap inderdaad wat je zegt.

Waardeloze scheids

Hoe staat Kroos nog op het veld? Hij gaf een dikke beuk op de rug van Ozaryabal en de spel mag lekker door. Ongelofelijk.

Verder Spanje tja. Je staat maar 1-0 voor tegen de Duitsland en je haalt je hele voorhoude eruit. Dan kan je dit verwachten.

Duitsland speelt met 12 man onvoorstelbaar wat een vreselijk partijdige scheidsrechter , Kroos had al zeker 5 overtredingen die geel waren maar wordt gewoon bewust gespaard , het is gewoon gênant dat zo iemand nog dit soort wedstrijden mag fluiten .

Die scheids is om te huilen. Ze sturen Makkelie naar huis, en laten die onbeholpen Engelsen gewoon doorgaan. Kunnen er helemaal niets van. Ook in de PL zie je ze blunderen.

Die Fullkrug had toch wat kansen deze wedstrijd. Die zal slecht slapen vnv. Had overigens hetzelfde in de CL finale tegen Real.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren