Duizend fans zien Tévez voor het eerst sinds mei weer scoren voor City

Bart Kruyt06 mrt 2012, 23:05
Laatst bijgewerkt: 06 mrt 2012, 23:05

Carlos Tévez heeft dinsdagavond voor het eerst sinds maanden weer eens gescoord voor Manchester City. De aanvaller deed mee in de wedstrijd van de beloften tegen Bolton Wanderers en maakte vijf minuten na rust zijn eerste doelpunt voor the Citizens sinds 17 mei, toen hij tweemaal trefzeker was tegen Stoke City. De beloftes van Man City wonnen met 3-1.

/

Tévez scoorde dit seizoen nog niet in het eerste van City, maar heeft dan ook al ruim vijf maanden geen wedstrijd meer gespeeld voor de ploeg van Roberto Mancini. De Argentijn zei dat hij nooit meer voor City zou spelen, nadat hij eind september weigerde om het veld in te gaan in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Tévez heeft echter zijn excuses aangeboden en werkt nu bij de beloften naar zijn rentree in het eerste elftal toe.

De voormalig aanvoerder van City deed vorige week al drie kwartier mee tegen Preston, maar bij dit duel waren geen toeschouwers aanwezig. De wedstrijd tegen Bolton was wel toegankelijk voor publiek en ongeveer duizend fans zagen Tévez kort na rust een voorzet van Harry Bunn binnentikken. Mancini verwacht dat Tévez nog twee weken de tijd nodig heeft voordat hij weer helemaal fit is.