Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dumfries lovend over teamgenoot na Roemenië - Nederland: ‘Hij was geweldig!’

Laatste update:

Denzel Dumfries is heel blij dat het Nederlands elftal de kater van het verlies op het EK tegen Oostenrijk heeft kunnen wegspoelen tegen Roemenië (0-3 winst). De rechtsback van Oranje is na afloop lovend over diverse ploeggenoten.

Het meest lijkt Dumfries onder de indruk van Xavi Simons. "Xavi was echt geweldig vandaag, ook in het pressen, in het omschakelen", zegt de rechtsback van Inter voor de camera van Voetbalzone.

Donyell Malen is met twee doelpunten de gevierde man, maar blijft volgens Dumfries met twee voeten op de grond. "Donyell is nu natuurlijk even het mannetje, maar hij is een hele nuchtere jongen. Alle buitenspelers die we tot onze beschikking hebben hebben zoveel individuele kwaliteiten, die kunnen een wedstrijd openbreken. Dat zag je ook de eerste helft met Steven Bergwijn, die tussen de linies heel goed speelde en kansen creëerde."

Waar Dumfries zeer lovend is over zijn ploeggenoten, tempert Virgil van Dijk in de mixed zone de hosannastemming. "Wij moeten gewoon rustig blijven", aldus de aanvoerder van het Nederlands elftal.

"We moeten niet gaan zweven. We hebben gewonnen, een goede wedstrijd gespeeld en nu is het tijd om voor te bereiden op een zware tegenstander. Of het nou Turkije of Oostenrijk wordt, het wordt een zware wedstrijd", besluit Van Dijk. Turkije ging met een 2-1 zege op Oostenrijk uiteindelijk naar de kwartfinale, die zaterdag om 21:00 uur wordt gespeeld tegen Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Xavi was heerlijk aanspeelbaar tussen de linies. Was hij de beste man vandaag? .. maakt het uit? Hij kan dit gebruiken. Laat hem maar lekker comfortabel worden in deze rol. Daar lift de rest van het middenveld vandaag ook op mee. Kunnen we lekker vooruit voetballen. Hoop dat dat tegen de felle spelers van Turkije ook weer lukt.

3 juli 2024 om 00:06
0

Ik vond Xavi echt waardeloos

3 juli 2024 om 00:12
0

Ik heb veel gehoord en gelezen over waarom men Xavi goed vond. Met veel motivaties kon ik het eens zijn, met sommigen niet. Wat ik niet zo sterk vond was gebrek aan scherpte in en rondom de 16. Xavi had moeten scoren en een assist meer kunnen hebben, als hij beter had afgelegd.

Kun jij uitleggen waarom jij hem waardeloos vond?

3 juli 2024 om 00:28
0

Inderdaad. Miste wat scherpte en/of kalmte voor de goal. Als dat er ook nog bij komt dan wordt het echt smullen. Maar ik vond hem ontzettend goed aanspeelbaar voor het middenveld. Balvast tussen de linies en gewoon lekker energiek. Kan nog beter maar verademing ten opzichte van eerdere wedstrijden. Als je Xavi waardeloos vond, kijk je dan ook naar zaken als loopacties, positioneren en voetbalintelligentie of kijk je dan alleen van: “hij hep de bal gekregen in de 16 en schoot hem er niet in dus hij was waardeloos”. Ben dan inderdaad ook wel benieuwd naar jouw onderbouwing.

3 juli 2024 om 00:41
0

Dat kan die niet, want dat was die niet.

3 juli 2024 om 00:45
0

Eindelijk staat hij op 10. Hij bood zich constant aan en liep prima vrij zich tussen de linies. Xavi gaat de rest van het toernooi vlammen en zijn kansen wel afmaken. Ik ben het eens dat hij, vooral tweede helft wat slordig was, maar hij lijkt nu het toernooi in te groeien. Ik heb er veel vertrouwen dat hij van veel waarde kan worden in het vervolg.

3 juli 2024 om 01:08
0

Dan heb je niet goed gekeken of je hebt geen kennis van voetbal. Xavi was niet de beste speler op het veld. Zeker niet maar hij hoorde wel bij de besten. Memphis mag voor mijn part vertrekken. Arrogant lulletje. Ik vind hem erg Log geworden. Vroeger was hij spitsen, en beter aan de bal maar daar is weinig meer van over. In het algemeen vond ik het nederlands elftal in de groepsfase niet erg indrukwekkend bezig. Nu in de knock-out ronde doen ze net of ze een Wonder verricht hebben. Daarbij vind ik het vanzelfsprekend dat men Roemenië klopt. Tegen Turkije moet uit een HÉÉL ander vaatje getapt moeten worden. Want deze gasten spelen met hart en ziel voor hun land en dát zie ik al jaren niet meer bij Nederland. Niet zoals dat vroeger was met kanonnen als: Van Basten,Gullit,van hanegem, kiest, keizer, Cruijf, Moulijn! Maar ik ben bang dat het zo nooit meer zo zal worden/zijn.

3 juli 2024 om 07:47
0

Volgens mij heeft Turkije nu echt een probleem best veel spelers die geschorst zijn in de wedstrijd tegen Nederland.

3 juli 2024 om 08:02
0

2 maar. Namelijk Kökcü en Yüksek. Dus dat valt reuze mee. Verwacht wel dat Nederland gaat winnen, omdat Turkije gister niks meer dan verdedigd heeft.

3 juli 2024 om 08:23
0

@yoda,

Ik vond Xavi ook waardeloos, maar misschien is het ook niet helemaal eerlijk. De reden waarom: hij en Memphis in de 16. Zo nonchalant, misscshien wel arrogant. Alsof ze als 2 straatvoetballers even denken nog 7 man uit te kappen om de bal dan voor een leeg netje binnen te chippen.

Memphis was echt dramatisch. En misschien was Xavi buiten dat moment helemaal niet zo slecht als ik denk, maar ik vind het moeilijk om daar door heen te kijken. Voor mij waren die 2 de reden dat vrijwel alles fout ging in de afronding.

3 juli 2024 om 08:44
0

Als ie inderdaad een goaltje had gemaakt, die kansen waren er maar hij lijkt niet met links te willen schieten..., dan was ie helemaal top geweest! Blijft toch vreemd dat ie niet met links voorzet (rabona) of afwerkt??

3 juli 2024 om 20:16
0

Turkije is niets beter dan Roemenië hoor

Bergwijn speelde zo onopvallend goed tussen de linies,dat ik oprecht verbaasd was over de wissel omdat ik geen idee had die meespeelde...zo onopvallende was ie

3 juli 2024 om 00:09
0

Dan moet je even naar specsavers. Bergwijn speelde prima en voerde zijn taken goed uit.

3 juli 2024 om 00:14
0

Wij waren op voorhand echt heel erg negatief over het feit dat hij opgesteld stond. Maar we werden positief verrast over zijn spel. In het begin oogde hij nog wat onwennig, maar je zag hem echt groeien in die eerste helft en daadwerkelijk zijn stempel drukken. Alhoewel ik liever Frimpong had gezien, is het fijn te weten dat ook Bergwijn zijn bijdrage kan leveren. In ieder geval niet een gevalletje Gini.

3 juli 2024 om 00:10
0

Dan heb je toch echt niet goed gekeken. Was erg sterk aan de bal met goede acties. Stuurde dumfries paar keer goed weg. Ben zelf ook geen fan van de speler, maar mag ook gewoon realistisch genoeg zijn dat hij heel prima speelde.

3 juli 2024 om 00:31
0

Niet met je eens. Door zijn spel kon Dumfries gevaarlijk worden.

3 juli 2024 om 00:40
0

Dan heb je niet echt kijk op voetbal, toch wel ergens medelijden met je.

3 juli 2024 om 00:43
0

In een poging om grappig te doen en proberen mee te varen op de lekker haten op Bergwijn clubje, heb je precies het tegenovergestelde bereikt door hiermee te bewijzen dat je geen enkele kijk op voetbal hebt. Chapeau!

3 juli 2024 om 02:23
0

Als voorzitter van de anti-Bergwijn club moet ik eerlijk bekennen dat hij een prima eerste helft speelde. Goed tussen de linies, balvast, goede acties en hij maakte ruimte voor Dumfries. Bergwijn in een Nederlands elftal shirt is toch altijd weer een andere speler.

3 juli 2024 om 03:16
0

Hij deed niks fout ook eigenlijk haha. Goed tussen de linies lopen. Ruimte maken voor dumfries. En vies werk opknappen met mee verdedigen. Al moet ik zeggen bij laatste dat die dat wel altijd doet.

3 juli 2024 om 07:23
0

Dan heb je echt geen kijk op het spelletje helaas

3 juli 2024 om 07:41
0

Zo te zien ben jij voor psv

3 juli 2024 om 08:02
0

Bergwijn speelde wat mij betreft een stuk beter dan Malen, ondanks de doelpunten van Malen. Zoals Bergwijn speelde kun Dumfries zeer gevaarlijk zijn en hij knapte ontzettend veel vuil werk op. Wat mij betreft begint Bergwijn zaterdag weer.

3 juli 2024 om 13:42
0

Helemaal mee eens dat Bergwijn de volgende wedstrijd weer mag starten,hij speelde echt goed en kan in tegenstelling tot Depay wel voorin een val vasthouden. Het is dan ook wel lekker dat je dan Malen nog in kunt brengen om zo nodig een doelpunt te forceren met zijn snelheid.

3 juli 2024 om 08:28
0

Zo grappig om te lezen, iedereen is zo negatief voordat hij überhaupt begonnen was. Pierre moet uitkijken met zijn uitspraken, die beschuldigd Koeman met vriendjes politiek. Uiteindelijk speelt Bergwijn toch een redelijk goede wedstrijd. Rechterkant was ook gevaarlijk.

Na afloop hoor je iedereen ow het was toch niet zo slecht met Bergwijn.

Conclusie niet zo snel beoordelen.

3 juli 2024 om 09:20
0

Sja, niet iedereen heeft er verstand van zie je wel, madmarcel 😉 Bergwijn speelde echt een prima eerste helft, als je niet gezien hebt dat hij meespeelde dan heb je simpelweg niet naar de wedstrijd gekeken lijkt me.

3 juli 2024 om 12:36
0

Madmarcel toont even zijn verstand van voetbal. Nul dus...

Nederland wordt Europees Kampioen!

3 juli 2024 om 00:38
0

Hahah lekker man! En nu even geen alcohol meer voor jou 😂😂

3 juli 2024 om 00:55
0

In principe hoef je maar 3 wedstrijden achter elkaar te winnen. De wens is de vader van de gedachte 🧡🔥 Het liefst dan Duitsland verslaan in de finale. Dan ga ik de rest van mijn aardbestaan fluitend door het leven.

Oranje speelde prima maar we moeten het ook niet overdrijven. Geweldig was niemand en het was gisteren vooral de zwakte van Roemenië waardoor het geen moment een wedstrijd is geweest.

3 juli 2024 om 08:01
0

Azijn in de aanbieding? Misschien was roemenie wel zo zwak omdat nederland zo sterk was

Opvallend toch wel hoe een speler als Dumfries de horlepiep danst na een overwinning op Roemenië. Natuurlijk geen slechte wedstrijd van Oranje. Maar ik vond Roemenië vooral erg tegenvallen. Ze speelden hun minste wedstrijd van dit EK. Je mag best complimenteus zijn naar je medespelers maar graag met beide beentjes op de grond blijven.

3 juli 2024 om 08:19
0

Het lijkt erop dat je flink baalt dat Nederland gewonnen heeft. Heerlijk altijd! Als ik blij wil zijn met deze overwinning wie ben jij dan eigenlijk? Pommetje horlepiep?

3 juli 2024 om 09:33
0

Roemenië kwam gewoon de voor hen tot nu toe beste tegenstander tegen. Kunnen zij ook niets aan doen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren