10 nov 2007, 17:48
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2007, 17:48
De Schotse competitie lijkt dit seizoen spannender dan ooit. Terwijl de spelers van Celtic en Glasgow Rangers met oog op de komende interland van Schotland tegen Italië vrijaf kregen, hebben Dundee United en Hibernian aansluiting gezocht bij de grootmachten.

Gretna – Hibernian 0-1
Hibernian boekte een nipte overwinning bij nieuwkomer Gretna (0-1). Hibs domineerde de wedstrijd op Fir Park volledig. Een schot van Rob Jones spatte uiteen op de lat, terwijk Filipe Morais tot tweemaal toe het vizier niet op scherp had. Uiteindelijk was een volley van Steven Fletcher vlak na rust voldoende voor de overwinning.

Dundee United – Kilmarnock 2-0
Dundee is op Tannadice nog altijd ongeslagen en begon goed aan het duel. Noel Hunt zette het armlastige Kilmarnock al na acht minuten op achterstand. De aanvaller miste in de slotfase nog een strafschop, maar Prince Buaben verdubbelde in de slotminuut alsnog de score.