voetbalzone

Dundee wil League Cup voor zieke preses

15 mrt 2008, 16:04
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2008, 16:04
Advertentie
Zondag staan Glasgow Rangers en Dundee United tegenover elkaar in de finale van de League Cup. Rangers-trainer Walter Smith en zijn Dundee-collega Craig Levein verwachten een mooie finale op Hampden Park.

“We moeten in topvorm zijn morgen. Het zal niet makkelijk worden om Dundee te verslaan”, aldus Smith, die ooit als speler uitkwam voor Dundee United. “Beide clubs maken een constant seizoen door, maar voor hen is dit wel een extreem goed seizoen.” Smith is vol lof over Craig Levein: “Hij heeft van Dundee een stabiele club gemaakt, daar mag geen twijfel over bestaan.”

Levein en zijn manschappen gaan er alles aan doen om de League Cup te winnen. Hij benadrukt dat de ernstige ziekte van voorzitter Eddie Thompson een extra drijfveer is om de Cup te pakken: “We hopen dat de winst een tijdelijke opkikker is voor Thompson. Hij heeft zowel qua tijd als geld veel in de club geïnvesteerd.”

Dundee United zal worden toegejuicht door ongeveer 17.000 meegereisde supporters. Alle belangrijke spelers zijn beschikbaar voor de club. Glasgow Rangers moet een aantal spelers missen: Daniel Cousin is geblesseerd en Charlie Adam en Nacho Novo zijn geschorst.
Bezig met laden …