voetbalzone

Duo neergesabeld: 'Met Immers en Kazim komt Feyenoord niet verder'

Bart Kruyt26 jan 2015, 09:52
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2015, 09:52
Advertentie

De supporters van Feyenoord snakken naar een kampioenschap, maar de landstitel lijkt er ook dit jaar niet in te zitten. De ploeg van Fred Rutten kwam zondag ondanks een hoop kansen niet tot scoren tegen Ajax en zag de achterstand op koploper PSV oplopen tot veertien punten. De kans dat dit verschil in de laatste maanden van het seizoen nog ongedaan gemaakt kan worden, is klein.

voetbalzone

Willem van Hanegem hoopt dat dit voor technisch directeur Martin van Geel het teken is dat hij in de zomer moet doorselecteren. "Dat Feyenoord veertien punten achterstaat op PSV, komt alleen maar omdat er structureel te weinig gescoord wordt", schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Verder klopt alles; een sterke verdediging, een goeie keeper, een prima middenveld."

"Maar met Lex Immers en Colin Kazim-Richards komt de ploeg niet verder", vervolgt Van Hanegem. "Daar kunnen die jongens zelf niets aan doen, maar juist op hun positie moet er echt kwaliteit komen. Op de plaats van Immers moet een jongen met wie je kunt voetballen en die rust in het spel brengt. Op de plaats van Kazim is iemand nodig die alleen maar aan scoren denkt. Veel ingewikkelder is het probleem niet."

Bezig met laden …