voetbalzone

Dusan Tadic steekt duim omhoog in vliegtuig dat hem naar Turkije brengt

Rian Rosendaal15 jul 2023, 23:55
Laatst bijgewerkt: 15 jul 2023, 23:55
Advertentie

Dusan Tadic is per vliegtuig op weg naar Turkije om de onderhandelingen te openen met Fenerbahçe. De Turkse topclub post zaterdagavond een foto op Twitter als bewijs. Na het vertrek bij Ajax wordt er aan alle kanten aan Tadic getrokken. Besiktas wil hem een meerjarig contract aanbieden en volgens Fabrizio Romano is ook het Saudische Khaleej FC concreet in de markt voor de 34-jarige aanvaller.

"Voetballer Dusan Tadic komt naar Istanbul om transferonderhandelingen te voeren met onze club... ", zo schrijft Fenerbahçe als bijschrift bij de foto van Tadic vanuit het vliegtuig. De bij Ajax vertrokken aanvaller werd onlangs in de Turkse media al genoemd bij de topclub uit Istanbul, al leek stadgenoot Besiktas later over betere papieren te beschikken. Volgens de Turkse tak van GOAL kan Tadic bij laatstgenoemde club een meerjarig contract tekenen met een jaarsalaris van ruim drie miljoen euro.

Volgens Romano tekent Tadic liever bij Fenerbahçe dan dat hij ingaat op de lucratieve tweejarige aanbieding van Khaleej FC. Naast de Saudische topclub en Besiktas zijn er nog meer clubs die hem willen contracteren, maar die worden niet bij naam genoemd. Het lijkt er nu op dat Fenerbahçe er het beste voor staat wat betreft het contracteren van Tadic, die vrijdag zijn tot medio 2024 lopende verbintenis bij Ajax liet ontbinden.

Volgens De Telegraaf kreeg Tadic' zaakwaarnemer Milos Malenovic al dertig aanbiedingen binnen, waaronder zes uit Saudi-Arabië. De aanvaller en zijn belangenbehartiger legden alle aanbiedingen naast elkaar en besloten daarna om per privévliegtuig naar Istanbul af te reizen voor de onderhandelingen met Fenerbahçe. De verwachting is dat club en speler er in de komende uren wel uitkomen wat betreft salaris en contractduur, mits de medische keuring geen problemen oplevert.

Bezig met laden …