Duur puntenverlies Roma op Sardinië

29 mrt 2008, 18:51
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2008, 18:51
Kansen had AS Roma genoeg, maar de ploeg van Luciano Spalletti was bijzonder slordig in het treffen met Cagliari: 1-1. De Sardijnse thuisploeg kwam gelukkig op voorsprong en mocht bijzonder blij zijn met het behaalde punt.

Al na twee minuten lag de bal achter Roma-doelman Doni. Een hoekschop belandde ongelukkig op de voet van Matteo Ferrari en Doni kon de inzet van zijn eigen verdediger niet keren. De nummer twee van de Serie A had al snel een tegenantwoord. Mancini schoot van dichtbij echter hoog over en trof ook de linkerpaal.

De wisselvalligheid van Cagliari-doelman Marco Storari maakte het duel alleen maar spannender. Een inzet van Ludovoc Giuly werd uit het doel geranseld, maar op slag van rust ging de goalie in de fout. Een niet goed beoordeelde vrije trap van Francesco Totti betekende de verdiende gelijkmaker.

Na rust hadden de Gialorossi wederom de beste kansen. Alberto Aquilani kopte maar net naast het doel van Storari en zag in de slotfase een geniale hakbal gekeerd worden door de doelman. Ook Totti was niet meer bij machte om zijn ploeg met drie punten huiswaarts te laten keren.