Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Earnest Stewart is geen opgever en waagt nieuwe poging om Aster Vranckx naar PSV te halen

Laatste update:

PSV heeft opnieuw aangeklopt bij VfL Wolfsburg voor Aster Vranckx, zo meldt De Telegraaf donderdag. De 21-jarige middenvelder moet deze zomer naar Eindhoven komen indien Jerdy Schouten of Joey Veerman vertrekt. Vranckx ligt in Wolfsburg nog tot medio 2025 vast.

De fysiek sterke Vranckx, die zijn wedstrijden voornamelijk als controlerende middenvelder speelt, stond vorig jaar al hoog op het lijstje bij PSV. De regerend landskampioen zou zich nu opnieuw hebben gemeld bij Wolfsburg om te informeren naar de diensten van de achtvoudig Belgisch international. Dit EK kwam Vranckx nog niet in actie.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Vranckx en zijn entourage brachten vorige seizoen zelfs een bezoek aan De Herdgang, maar uiteindelijk leverde dat geen transfer op. Volgens Duitse bronnen van de ochtendkrant is PSV nu opnieuw in de markt, evenals het Italiaanse Fiorentina. Aan die club werd Vranckx eerder ook al gelinkt. Een vertrek uit Wolfsburg kwam echter niet van de grond.

Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Vranckx nog altijd op 12 miljoen euro. In het afgelopen seizoen kwam de rechtspoot 1.351 minuten in actie namens Wolfsburg, verdeeld over 26 optredens. Daarin leverde Vranckx geen bijdrage aan doelpunten. Wel pakte de defensieve middenvelder liefst zeven gele kaarten.

Vranckx brak als jong talent door bij KV Mechelen, waarna Wolfsburg hem als tiener voor liefst 8 miljoen euro naar Duitsland haalde. In de Bundesliga heeft de Belg zijn potentieel nog niet volledig kunnen uiten. Ook een uitleenbeurt aan AC Milan leverde in het seizoen 2022/23 niet het gewenste resultaat op, waarna Vranckx in het afgelopen seizoen een nieuwe kans kreeg bij Wolfsburg.

Na opnieuw een teleurstellend seizoen, waarin Wolfsburg op de twaalfde plaats eindigde in de Bundesliga, lijken die Wölfe bereid om Vranckx te laten vertrekken. Wat de vraagprijs voor de talentvolle Belg is, is vooralsnog onbekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veerman naar de bank, die kans er helemaal niks meer van! One-season wonder. Haal hem maar snel binnen.

27 juni 2024 om 08:12
0

Volgens mij speelt hij toch heel anders dan Veerman. In het artikel wordt het ook genoemd, maar lijkt me totaal geen eventuele vervanger.

27 juni 2024 om 09:47
0

Er is überhaupt geen vervanger van Veerman voor zover ik het weet. Denk eerlijk gezegd dat als Veerman weggaat, het spel van PSV ook gaat veranderen met twee 10-en (saibari, Tillman, Til, Vranckx, Babadi) en Schouten op 6, ipv twee 6-en één tien.

27 juni 2024 om 08:15
0

We zijn in NL echt goed om na een optreden iemand helemaal de grond in te trappen of helemaal op te hemelen. Veerman kan echt nog wel ballen hoor (ben overigens niet voor psv) sowieso in de ED. Oostenrijk zat er gewoon heel goed op eerste helft en NL was een slap zooitje.

27 juni 2024 om 08:42
0

Bij Nederland speelt zowat iedereen onder zijn kunnen, misschien ligt het wel niet helemaal aan veerman zelf. Als je Depay nu ziet vraag je je ook af wie hem überhaupt salaris wil betalen, ook al is hij verder gratid op te pikken

27 juni 2024 om 08:43
0

Hahaha klopt! Ging lekker op de zure tendens door na het NL van dinsdag. Natuurlijk stel je Veerman altijd op als PSV zijnde en voor de Eredivisie een fantastische middenvelder.

27 juni 2024 om 09:02
0

@Ouwehoeri, het ligt zeker niet allemaal aan Veerman zelf. Het elftal is totaal niet dynamisch en spelers staan volledig op een eiland. Een actie begin tweede helft dat Reijnders aangevallen wordt door twee Oostenrijkers en niemand van NL die hem helpt of zich aanbiedt was volledig illustratief daar voor.

27 juni 2024 om 11:04
0

Het was een oefenwedstrijd. Ik snap dat de gemiddelde huisvrouw die wedstrijd serieus nam maar toch geen voetbalzone gebruikers. Komop zeg die pot ging nergens om.

27 juni 2024 om 08:43
0

Haha lekker man

27 juni 2024 om 09:05
0

Men heeft weer moeite om sarcasme te ontdekken 😅

27 juni 2024 om 09:49
0

Als je dat niveau een heel seizoen kan volhouden ben je gewoon een topper. Internationaal nog lang niet, natuurlijk.

Deze speler kan toch veel hoger dan ED

27 juni 2024 om 08:05
0

Waarom zou een bankzitter van de nummer 12 van Duitsland hoger kunnen dan de ED?

27 juni 2024 om 08:28
0

Verkijk je beetje op; laat al 3 jaar te weinig zien. Nergens een basisplaats of regelmatige spelen; geen enkele grote club staat dan op de stoep

27 juni 2024 om 09:09
0

Het enige dat hij mee heeft is zijn leeftijd. Als hij 25 was geweest zou die maximaal 4 miljoen waard zijn. Niet elk jong talent word ook daadwerkelijk beter kijk maar naar Ricardo van Rhijn.

27 juni 2024 om 09:16
0

Een goed seizoen bij PSV en hij kan zomaar een stap hogerop.
Zie ook de belangstelling voor Schouten na een seizoen PSV….
Zou dus zomaar een prima stap kunnen zijn.

27 juni 2024 om 09:47
0

Schouten is totaal geen vergelijkingmateriaal. Die deed het in de Serie A als basisspeler ook al uitstekend.

27 juni 2024 om 11:27
0

Wat @Storing al zei; vergelijking met Schouten is totaal misplaatst lol. Die presteerde al in de Serie A, en kon ook naar andere subtoppers (binnen Italië)

Het zal wel nodig zijn ook voor PSV waar de verwachting is dat zowel Veerman als Schouten gaan vertrekken.

27 juni 2024 om 08:05
0

Nee toch? Veerman zal toch wat kritischer bekeken worden na dit toernooi. Maar zal wel weg gaan verwacht ik. Maar Schouten zal toch nog wel een jaartje blijven lijkt me? Speelt er net.

27 juni 2024 om 08:16
0

Echte scouts laten het niet afhangen van 2 potten als hij het ook in de Champions League heeft laten zien. PSV had alleen met 2 goede potten 5 miljoen meer kunnen vragen.

27 juni 2024 om 08:17
0

Maar heeft hij het ook CL laten zien? Vind het niet bijzonder zodra het niveau omhoog gaat valt hij door de mand.

27 juni 2024 om 08:22
0

Weer iemand die de cl wedstrijden niet heeft gezien (waar Joey goed was op de eerste match na) maar toch zijn mening ventileert.

27 juni 2024 om 08:23
0

De zin "zodra het niveau omhoog gaat valt hij door de mand" lees ik veel, met name bij mede Feyenoorders. Maar dat is natuurlijk onzin. Veerman heeft prima wedstrijden gespeeld in de CL.

27 juni 2024 om 08:24
0

Dat heeft hij zeker. Is zelfs speler van de week geweest in de CL.

27 juni 2024 om 08:25
0

Dat is een beetje een populaire zin om te roepen. Nu speelt Veerman ook echt een dramatisch EK. Misschien is de kans hoger dat ie gewoon blijft dan, ik hoop het ten minste. Veerman zou een niveau hoger zeker aan kunnen, maar maakt momenteel geen reclame voor zichzelf.

27 juni 2024 om 08:44
0

@deregenjas,

Is dat wel echt onzin?
Zijn goede wedstrijden speelde hij tegen de "kleintjes" in de CL poule.
Verder is hij onzichtbaar geweest. Ook nu met het EK zakt hij opnieuw door de mand. Geweldige speler voor de Eredivisie, maar zodra de combinatie van druk en niveau komt kijken, komt hij te kort. Ik verwacht dat andere clubs dit ook gaan zien, en dat dat de reden is dat hij (goed nieuws voor de psv'ers) waarschijnlijk gewoon blijft. Als je op een EK tegen Oostenrijk in de 35ste minuut word gewisseld, gaat heel de voetbalwereld dat weten.

27 juni 2024 om 08:54
0

Eindtovenaar10, Veerman speelt niet goed als er veel druk op hem staat, dan is zijn balbehandeling te langzaam. Dat was in de CL tegen bv Dortmund ook al zo. Tegen Polen en Oostenrijk was t ook niet best. En ja, clubs kijken daar zeker naar. Zeker als ze nog een beetje twijfelen. Maar grappig dat heel veel mensen dit al heel lang zeggen over Veerman, dat dat nu in extremis wederom blijkt, maar dat het toch nog ontkend wordt door sommigen. En toevallig de mensen voor wier club hij speelt? 😉. Edit: en niks tegen Veerman hè, zou hem graag bij Ajax zien, maar voor de echte top is zijn balbehandeling net te traag. En dat is totaal niet erg, want dat merk je niet in de eredivisie en daar spelen we toch de meeste wedstrijden en daar is ie meer dan goed genoeg voor.

27 juni 2024 om 08:59
0

toss: Net of de CL wedstrijden in de poulefase kenmerkend zijn. Tegen Dortmund was ie ook niet goed toen er druk op kwam. Dus die kwaliteit mist ie (nog).

27 juni 2024 om 09:11
0

@jeroentje, zijn beste wedstrijd speelde hij tegen Dortmund, de CL finalist.

27 juni 2024 om 09:12
0

Forums; ik heb toch even wat statistieken erbij gezocht via Flashscore, omdat ik benieuwd was in hoeverre het klopt dat jij zegt dat Veerman minder zou presteren als het spelletje wat sneller gaat. Mijn gevoel is namelijk dat hij helemaal niet zo slecht is als men wil laten vermoeden, en mijn gevoel klopt. Uitflashscore blijkt het volgende: Veerman heeft in twee van de acht CL wedstrijden lager dan een 7 gescoord, voor de rest altijd boven de 7 (ook thuis tegen Dortmund haalde hij een 7.3). Dat is niet erg slecht denk ik. Tegen Feyenoord uit (1-2) was hij de beste man van het veld met een 8.1. Ik neem aan dat je Feyenoord van een hoger niveau acht. Desondanks vind ik het persoonlijk helemaal niet erg dat hij nu even wat minder presteert. Ik ga hem ook totaal niet verdedigen, want ik zie zelf ook wel dat hij bar slecht speelde dit EK. Maar ik zou je wel aan willen raden om voortaan meer informatie te zoeken voordat je met dergelijke uitspraken komt. Mijn gevoel zei al dat je uitspraken niet klopte, want tegen Dortmund vond ik hem juist sterk, en gelukkig onderschreven de statistieken dat.

27 juni 2024 om 09:19
0

En Noa Lang was eens man of the match tegen PSG in de groepsfase.

Veerman is een goede speler, maar uiteindelijk toch ook gewoon een stuk slechtere versie van Xhaka. Ik weet niet of ik er een miljoen of 40 voor zou neertellen.

27 juni 2024 om 09:21
0

@Fossen? Uit tegen Dortmund was ie echt niet best. En toen stond de druk er op. Thuis was de eerste wedstrijd en Dortmund speelde behoudend. Is echt anders en dat is precies wat ik aangeef. Als de druk hoog wordt, valt Veerman door de mand. En nogmaals: niet erg. Maar het is het gewoon net niet.

27 juni 2024 om 09:26
0

@riomanchester: wat????? Weet je wat Veerman op flashscore tegen Oostenrijk had? Een 6.6!!! Daar was ie toch bagger?! En tegen Dortmund uit een 6.8. En die ene was ie afschuwelijk vond iedereen en die andere was ie dus goed volgens jou? Dit zegt helemaal niks dus. Of ben je stiekem Mislintat dat je puur naar de data kijkt?! 😂😂😂

27 juni 2024 om 09:30
0

We gaan toch geen speler beoordelen op basis van een cijfer bij flashscore. Voor de wedstrijd tegen Polen kreeg hij een 7.4 en tegen Oostenrijk een 6.6, totale onzin om zo hoog te geven. Als je dit gebruikt kan je beter stoppen.

27 juni 2024 om 09:31
0

@rio dat is geen statistieken opzoeken. Dat is gewoon een eind cijfer over nemen en klaar.
Als je iets verder kijkt bij die wedstrijd, dan zie je dat zijn cijfer waarschijnlijk omhoog word gehaald door zijn assist, maar dat was wel een corner. Als je kijkt naar zijn passing, dan heeft hij 1 sleutelpass ( waarschijnlijk die corner) totaal maar 64% pass nauwkeurigheid, 2 van de 7 lange ballen en voorzetten komen aan.
Dat lijkt mij juist een teken dat veerman moeite heeft onder druk.
En dat is het punt voor velen, iedereen ziet dat hij een geweldige trap en techniek heeft, maar zijn cijfers onder druk / open spel zijn gewoon veel minder.

27 juni 2024 om 09:35
0

Camavingoat: we worden allemaal mini-Mislintats 😉.

27 juni 2024 om 09:41
0

Haha precies. Lekker goedkoop ook, alle scouts en analisten de deur uit en alleen een wiskundige meenemen die cijfertjes optelt.

27 juni 2024 om 10:47
0

@fossen,

Dat mag je niet zeggen, Dortmund werd immers 'slechts' vijfde. Geen 'echte' topploeg dus.

27 juni 2024 om 10:49
0

@camavingoat,

Nee, we gaan de uitspraken van reageerders op Voetbalzone als leidend nemen in onze beoordeling van een speler. Maak jezelf niet zo belangrijk man. Mij om het even hoor, Veerman mag lekker blijven bij PSV omdat kenners zoals jullie de constante behoefte voelen om hem neer te halen.

Weten we in ieder geval zeker wie er volgend jaar weer kampioen wordt.

27 juni 2024 om 10:54
0

@Woenselaar, volgens mij begrijp je t punt niet: als Veerman speelt tegen een ploeg die hoge druk (en dan zeker ook op hem), dan heeft Veerman moeite omdat snel handelingssnelheid te traag is. Daar gaat het om. En of t nou om een topploeg gaat waar je tegen speelt, of niet, dat doet er niet toe. Oostenrijk is nl ook geen topploeg. Wel een ploeg die gegroepeerd druk zet en daar heeft Veerman moeite mee. Altijd al.
En btw, niet alleen Veerman hè, heel veel spelers.

27 juni 2024 om 11:06
0

@formus,

Ik snap heel goed welk punt je probeert te maken. Volgens diezelfde redenatie zou het dus niet uitmaken waar Veerman speelt, zolang de tegenstander maar niet die tactiek hanteert?

Heel Nederland verzoop die wedstrijd inderdaad. Zou er dan niet meer aan de hand zijn dan enkel zijn 'trage handelingssnelheid'?

27 juni 2024 om 13:25
0

Zeker meer, maar van iemand op de positie van Veerman wordt dan verwacht dat ie niet meer dan 50 procent van zijn ballen inlevert. Heel NL was slecht, geef ik ook heel vaak aan, maar Veerman echt wel het slechtst. En juist betreffende een eigenschap die hem al veel vaker verweten wordt.

27 juni 2024 om 14:26
0

Die eerste CL-match uit bij Arsenal was natuurlijk wel een graadmeter als je kijkt naar potentie voor de top. Juist in die wedstrijd, waar Arsenal een hoog tempo hanteerde en goed druk zette, viel Joey eigenlijk gewoon door de mand. Verder in de CL-campagne herstelde hij zich wel maar heel overtuigend was het ook niet altijd.

Begrijp niet dat iedereen Veerman afschrijft , heeft gewoon een prima seizoen bij psv gedraaid .
Maar omdat hij niet best speelt in oranje kan hij er helemaal niks meer van .
Dan kunnen we de hele selectie van oranje wel bij het grofvuil zetten .
Voor oranje spelen brengt toch wat meer druk mee dan in club verband en zeker op een groot toernooi .

27 juni 2024 om 09:41
0

Ik ben het met je eens. Of gaan we nu ook zeggen dat Simons helemaal geen talent heeft omdat hij bij oranje slecht speelt. Geertruida speelde zo slecht tegen Oostenrijk, Feyenoord zal er max 5 miljoen aan verdienen…

Vind hem een goede voetballer. Frappant ook dat zo'n Mangala telkens minuten krijgt naast Onana. Tielemans snap ik nog wel, maar ook die zorgt voor een disbalans op het middenveld bij de Belgen.

Onana - Vranckx en ervoor KdB zal in mijn ogen beter staan en vloeiender lopen

Voor PSV zou dit een topaankoop zijn

27 juni 2024 om 09:15
0

Ik ken hem niet. Maar zie je hem als vervanger van Schouten of als vervanger van Veerman ?

27 juni 2024 om 09:54
0

Goede vraag. Ik heb hem een aantal maal zien spelen afgelopen jaar bij Wolfsburg, maar ook niet voldoende.
Hij is in mijn ogen wel een defensief ingestelde middenvelder, maar wel eentje die kan voetballen. Ik zou hem meer een Schouten vervanger zien dan een Veerman, aangezien hij nu ook weer niet zo creatief en productief is als Veerman hoor...

Al ben ik benieuwd wat zjin stats zouden zijn in de Eredivisie t.o.v. de Bundesliga. Dit jaar had hij namelijk geen stats qua rendement (goals en assists), wat ik wel opvallend vind.

Ik zou deze aankoop toch niet begrijpen. Ik ga ervan uit dat Veerman vertrekt en Schouten blijft. In dat geval heb je Saibari die de vervanger wordt van Veerman. Ja, het is een ander type, maar zijn beste positie is op 8 en hij kan dat op zijn manier heel goed invullen. Daarnaast heb je Tygo Land als back-up voor Saibari. Je kan die jongen niet nog een jaar in jong laten spelen, daar is hij veel te goed voor en dan loop je het risico dat hij niet tevreden is. Land is meer een 8 dan een 6. Dat betekent alleen dat je een back-up nodig hebt voor de positie van Schouten. Die was er dit jaar ook niet en daardoor is er bijvoorbeeld ook geëxperimenteerd met Mauro op die positie, maar die zal dit jaar naar linksback gaan. Dan heb je een type als Flamingo nodig. Vranckx is ook geen 6, al staat er defensieve middenvelder in de tekst. Is ook meer een 8 en vergelijkbaar met Saibari.

27 juni 2024 om 09:34
0

Met de CL miljoenen van komend jaar geen overbodige luxe om te shoppen dan toch? Je zegt zelf al, afgelopen jaar moest men improviseren als Schouten er niet was. Wist niet dat hij geen 6 was trouwens!

Waarom klopt PSV eigenlijk telkens bij hem aan, is hij wel echt zo goed?

27 juni 2024 om 09:55
0

Gewoon een prima centrale (defensief ingestelde) middenvelder die aardig kan voetballen hoor. Ligt aan het prijskaartje, maar anders zou ik hem ook wel halen hoor.

Ajax Ajax wat slapen Julie weer..!!

Om heel eerlijk te zijn zie ik het punt van Aster Vranckx als aanwinst niet echt (niet voor de basis tenminste.). Ik vind Saibari een betere 8 dan Vranckx en op 6 en 10 zie ik 'm ook niet echt spelen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren