voetbalzone

Ebbers maakt met eerste seizoenstreffer einde aan opmars Hannover

Bart Kruyt01 okt 2010, 22:35
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2010, 22:35
Advertentie

Hannover 96 is er niet in geslaagd om tijdelijk op de tweede plaats van de Bundesliga terecht te komen. De ploeg van Mirko Slomka begon uitstekend aan het huidige seizoen en vergaarde reeds dertien punten uit zes wedstrijden, maar ging vrijdagavond verrassend onderuit. Promovendus St. Pauli won in Hannover met een minimale marge: 0-1.

/

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd al in de zesde minuut op het bord gebracht door Marius Ebbers. Een goede voorzet van Bastian Oczipka kwam terecht op het hoofd van de aanvaller, die zijn inzet via de binnenkant van de paal zag binnenrollen. Het betekende de eerste treffer van de spits dit seizoen en zijn doelpunt was direct een belangrijke.

Hannover probeerde in het restant immers nog wel wat terug te doen, maar kwam niet verder dan enkele kansen: scoren lukte niet. De thuisploeg eindigde de wedstrijd nog met tien man, toen Karim Haggui in de slotfase aan de noodrem moest trekken en de doorgebroken Mathias Lehmann neerhaalde. St. Pauli stijgt door de nipte zege naar de zesde plek van de Bundesliga.

Bezig met laden …