voetbalzone

Eén Arsenal-speler in PFA Team of the Year: 'Ik ben hier heel trots op'

Bart Kruyt22 apr 2016, 19:39
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2016, 19:39
Advertentie

Donderdag werd het PFA Team of the Year bekendgemaakt en in het sterrenelftal van de Premier League staat één speler van Arsenal. Dat is echter niet Mesut Özil, die dit seizoen al goed was voor achttien assists in de competitie, maar Héctor Bellerín: de Spanjaard werd door zijn collega’s gekozen tot beste rechtsback van de Premier League en is daar erg trots op.

/

Bellerín was vorig seizoen een van de revelaties op de Engelse velden en heeft zijn goede vorm meegenomen naar het huidige voetbaljaar. “Het is geweldig om de waardering te krijgen van spelers, managers en andere professionals in de voetballerij”, zegt Bellerín op de website van Arsenal. “Ik ben heel trots op deze prijs, maar had dit nooit kunnen bereiken zonder mijn ploeggenoten.”

"Bij Arsenal word je een betere speler, omdat al je ploeggenoten je helpen om beter te worden”, vervolgt Bellerín. “Ik ben daar heel dankbaar voor. Voor een profvoetballer is het tweede seizoen altijd zwaar, omdat je moet bewijzen dat het niveau dat je in je eerste seizoen hebt gehaald geen toeval was. Bovendien moet je nu van begin tot eind goed zijn en daarom ben ik er erg trots op dat ik in dit team ben opgenomen.”

Bekijk hier het PFA Team of the Year.

Bezig met laden …