voetbalzone

'Een avondje Telstar, dat lijkt me een geweldige belevenis'

Bart Kruyt18 jan 2011, 07:15
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2011, 07:15
Advertentie

Vier ploegen zijn al zeker van een plek in de kwartfinale van de KNVB-beker; acht teams strijden dinsdagavond om de overgebleven tickets. Telstar is één van de ploegen die hoopt op een plek in de volgende ronde en treedt thuis aan tegen NAC Breda, dat in het eigen Rat Verlegh Stadion toch duidelijk sterker is dan buitenshuis. Een stunt kan dan ook niet uitgesloten worden.

NAC is vooral sterk tijdens het traditionele ‘Avondje NAC’ en daar is algemeen directeur Pieter de Waard van Telstar best jaloers op. “Een avondje Telstar: dat lijkt me een geweldige belevenis, met een hinderlijke onderbreking van twee keer vijfenveertig minuten voetbal. Ik spreek vaak mensen die zeggen ’ik hou niet van voetbal’. Ja, dan moet je dus bij Telstar zijn", zei De Waard in De Telegraaf.

De wedstrijd tussen Telstar en NAC begint dinsdagavond om 20:45 uur en de winnaar van dit treffen neemt het in de Amsterdam ArenA op tegen Ajax. De overige drie bekerwedstrijden van vanavond gaan tussen SC Genemuiden en FC Groningen, Sparta Nijkerk - VV Noordwijk en Achilles '29 - RKC Waalwijk. Ajax, PSV, FC Twente en FC Utrecht zitten al in de kwartfinale.

Bezig met laden …