voetbalzone

‘Een gelijkspel tegen AS Roma was een eerlijk resultaat geweest’

Robert Smid29 sep 2010, 09:12
Laatst bijgewerkt: 29 sep 2010, 09:12
Advertentie
/

Het was CFR Cluj weer bijna gelukt om te stunten tegen AS Roma. De Roemeense club deed het goed tegen de Italiaanse opponent en had meerdere mogelijkheden om de Romeinen op de pijnbank te leggen. In Stadio Olimpico ging de ploeg van Francesco Totti en consorten er echter toch vandoor met de drie punten (2-1).

Sorin Cartu zag zijn ploeg strijden tot op het laatste moment en was dan ook trots op zijn manschappen. De oefenmeester zag Lacina Traore tot twee maal toe het houtwerk raken bij een 0-0 stand. “De kansen van hem hadden de wedstrijd op zijn kop kunnen zetten. Desondanks ben ik zeer tevreden met de prestatie van mijn team. Ik denk dat we meer hadden verdiend. Een gelijkspel was een eerlijk resultaat geweest.”

De trainer zag in AS Roma echter wel een geroutineerde ploeg met ervaring. “AS Roma speelde goed, zeker in de eerste helft. In een competitie als de Champions League moet je de kansen die wij hebben gehad gewoon afmaken. Bij AS Roma was dat het geval. Het doelpunt van Marco Borriello is een schoolvoorbeeld. De eerste kans gaat er direct in. Op deze manier beslis je wedstrijden.”

Bezig met laden …