voetbalzone

‘Een kwestie van mijn auto en meubels verkopen, dan kan ik naar NAC’

Peter Nusselder05 nov 2014, 12:41
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2014, 12:41
Advertentie

Robert Maaskant windt er geen doekjes om: hij wil weer aan de slag als trainer van NAC Breda. De huidige nummer zestien van de Eredivisie is op zoek naar een opvolger van de ontslagen Nebojsa Gudelj en nadat Gertjan Verbeek afviel is Maaskant een van de overgebleven kandidaten.

voetbalzone

Voor de clubleiding zijn er nog meer opties voor de vacante positie, maar Maaskant wil het liefst zo snel mogelijk terugkeren bij de club waar hij tussen 2008 en 2010 ook al werkzaam was. De 45-jarige oefenmeester werkt momenteel in de Verenigde Staten als assistent-coach bij Colombus Crew, maar het hoeft niet lang te duren voordat hij zou kunnen beginnen in Breda.

“Als we klaar zijn met de play-offs, kan ik hier vertrekken”, vertelt Maaskant aan Voetbal International. “Het is alleen nog een kwestie van mijn auto en meubels verkopen, dan kan ik naar Nederland.” De trainer gaat op korte termijn in gesprek met technisch directeur Graeme Rutjes van NAC, dat na dat onderhoud zal beslissen of er ook nog gepraat gaat worden met andere kandidaten.

Bezig met laden …