voetbalzone

‘Een maand geleden werd gezegd dat Kramer niet goed genoeg was’

Erik van Dam10 aug 2015, 15:20
Laatst bijgewerkt: 10 aug 2015, 15:20
Advertentie

Mario Been is benieuwd of Michiel Kramer een versterking zal blijken voor Feyenoord of niet. De club liet eerder zelf nog weten niet overtuigd te zijn van de spits en dat is Been niet vergeten. De werkloze trainer zegt tegen RTV Rijnmond dat hij het opmerkelijk vindt dat Feyenoord nu toch in zee is gegaan met de spits. Die tekende vrijdag voor drie jaar in De Kuip.

voetbalzone

“De gemiddelde kijker had ook met de namen van deze nieuwe spelers kunnen komen. Een maand of twee maanden geleden werd nog gezegd dat Kramer niet goed genoeg was, en nu komt hij toch. Dan denk ik bij mijzelf, is dit niet een klein beetje hap-snap-beleid?”, vraagt Been zich hardop af. Eerder sprak Jan Everse woorden van vergelijkbare strekking: ook hij begreep niet goed waarom Feyenoord nu precies voor Kramer ging.

“Kom nou eens met een speler die niemand kent en die je later goed verkoopt. Maar Feyenoord komt bij Kramer uit, die al eens is afgetest”, zei Everse kritisch richting de Rotterdammers. Kramer is echter voor meerdere jaren vastgelegd en gaat hard zijn best doen zijn prestatie van vorig seizoen, zeventien goals voor ADO Den Haag, op zijn minst te evenaren. De rest van de voorhoede bij Feyenoord bestaat uit Dirk Kuyt, Eljero Elia, Colin Kazim-Richards, Anass Achahbar en Elvis Manu.

Bezig met laden …