voetbalzone

‘Een paar dagen geleden vertrok ik voor 32 miljoen euro, nu teken ik bij’

Thijs Post23 jun 2016, 10:25
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2016, 10:25
Advertentie

Troy Deeney heeft een prima seizoen achter de rug in het shirt van Watford, maar de bedragen die nu rond de aanvoerder genoemd worden zijn bizar. Kampioen Leicester City zou een bod van 32 miljoen euro gedaan hebben, een bedrag waar Watford geen genoegen mee genomen zou hebben. Na nieuwe verhalen mengt Deeney zich zelf ook in de discussie.

/

Na de verhalen over een megatransfer naar Leicester City meldde de Daily Telegraph woensdag dat de 27-jarige aanvaller een nieuw contract zou gaan tekenen bij Watford. “Grappig dat ik een paar dagen geleden nog zou vertrekken voor 32 miljoen euro en dat ik nu een nieuw contract teken. Als je niets weet, zeg dan ook niets”, zo haalt Deeney op Twitter uit naar de verspreiders van de geruchten.

Deeney heeft zijn zesde seizoen bij Watford achter de rug en zijn eerste seizoen in de Premier League. Hij kwam tot dertien competitietreffers en ook in de vier seizoenen ervoor haalde hij, weliswaar in de Championship, de dubbele cijfers. Hij maakte er achtereenvolgens 11, 19, 24 en 21.

Bezig met laden …