voetbalzone

'Een speler met mijn kwaliteiten moet er gewoon meer uit halen'

Bart Kruyt30 mrt 2012, 19:30
Laatst bijgewerkt: 30 mrt 2012, 19:30
Advertentie

Jerson Cabral zit in een sportieve dip. De aanvaller van Feyenoord presteert al weken onder de maat en werd vorige week tijdens de uitwedstrijd bij De Graafschap zelfs al in de rust gewisseld. Ronald Koeman twijfelt of hij Cabral een basisplaats moet geven voor de aankomende competitiewedstrijd tegen NAC Breda en de dribbelaar begrijpt de twijfels van zijn trainer.

/

Cabral is zelfkritisch en weet dat hij beter moet presteren. "Een speler met mijn kwaliteiten moet er gewoon veel meer uit halen, dat weet ik van mezelf", zegt de jeugdinternational tegen RTV Rijnmond. "Ik weet wat ik kan, dat maakt het juist zo moeilijk. Ik snap niet hoe dit kan. Ik twijfel niet aan mezelf, maar het is wel moeilijk. Ik wil onbezorgd voetballen, vrij zijn, maar dat is nu niet het geval."

De supporters zijn ook teleurgesteld over de prestaties van Cabral en laten dat duidelijk merken. "Ik probeer me er niets van aan te trekken", zegt de aanvaller daarover. "Het is vervelend en jammer, maar als ik me er op ga focussen gaat het nog slechter. Steun zou me een goed gevoel geven, om er iets extra's uit te halen."

Bezig met laden …