voetbalzone

‘Een terugkeer van Ibrahimovic? Het zou absoluut fantastisch zijn’

Gijs Freriks01 jun 2016, 18:45
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2016, 18:45
Advertentie

Zlatan Ibrahimovic gaf de supporters van Malmö FF afgelopen maandag valse hoop door op het veld te verkondigen dat hij snel weer in Malmö zou spelen. De aanvaller van de nationale ploeg van Zweden doelde echter op het spelen van interlands in zijn geboortestad en voegde er aan toe dat hij nog te goed is voor de Allsvenskan.

/

Desondanks blijft men bij Malmö FF stiekem hopen op een terugkeer van de 34-jarige Ibrahimovic, zo vertelt voorzitter Hakan Jeppsson: “Wie zou Ibrahimovic nou niet in zijn team willen hebben? Het zou absoluut fantastisch zijn, maar het is ook weer niet zo dat ik de hele dag van niets anders droom. Het is enerzijds onrealistisch als je naar de staat van dienst van Zlatan kijkt, maar anderzijds is het ook weer realistisch omdat hij warme gevoelens heeft voor de stad en de club”, aldus Jeppsson in Expressen.

“Of ik contact met hem heb? Ja, we staan altijd in contact met onze ex-topvoetballers. Wat hij tegen mij heeft gezegd? Dat vertelt hij zelf wel wanneer hij daar behoefte aan heeft. Ik ga het niet verklappen”, glimlacht Jeppson. Directeur Daniel Andersson noemt een terugkeer van Ibrahimovic naar Malmö ‘onrealistisch’: “Omdat hij de speler is die hij is en zich op een ander niveau dan de rest van de Zweedse spelers bevindt. Of ik nog hoop heb? Ja, want hij heeft de deur nooit helemaal dichtgegooid. We zullen zien wat er in de toekomst gebeurt.”

Bezig met laden …