voetbalzone

'Een van de beste backs ter wereld' tot 2018 bij Bayern

Thijs Post02 dec 2013, 14:28
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2013, 14:28
Advertentie

David Alaba heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis met Bayern München. De 21-jarige verdediger, die wordt gezien als een van de beste linksbacks ter wereld, heeft zijn contract verlengd tot medio 2018. De Oostenrijker, die eerder nog vast lag tot medio 2015, zegt via de officiële kanalen van de club ‘zeer, zeer blij’ te zijn.

/

“Ik speel al sinds 2008 bij Bayern en het is echt mijn verenging geworden. Ik ben zeer blij dat ik tenminste tot 2018 bij deze club mag spelen”, aldus Alaba. Volgens algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge verliepen de gesprekken voorspoedig. “We zijn blij dat de uitkomst voor beide partijen erg bevredigend is”, begint Rummenigge. “Zijn ontwikkeling is spectaculair. Hij speelt hier al sinds zijn zestiende en tegenwoordig is hij een van de beste en meest succesvolle vleugelverdedigers ter wereld.”

“De trainer is zeer tevreden en wij zijn zeer tevreden. David heeft een grote bijdrage geleverd aan onze successen”, aldus Rummenigge. Ook financieel directeur Jan-Christian Dreesen is tevreden. “Voor beide partijen is dit een goede deal. Wij hebben laten blijken wat David voor ons betekent, iedereen is tevreden.”

Bezig met laden …