voetbalzone

Eensgezinde media ‘verklappen’ opstelling Ajax voor cruciaal duel

Daniel Cabot Kerkdijk11 dec 2013, 06:10
Laatst bijgewerkt: 11 dec 2013, 06:10
Advertentie

Frank de Boer geeft Ajax een goede kans om woensdagavond ten koste van AC Milan door te bekeren in de Champions League. Volgens De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en de NOS kiest de oefenmeester van de Amsterdammers voor Bojan Krkic in de spits. Dat betekent dat Danny Hoesen in het San Siro op de bank moet beginnen.

/

Voor Ruben Ligeon is wederom een rol als linksback weggelegd. De Boer gaf al aan dat de rechtsback vanwege zijn snelheid een optie is voor aan de linkerkant. Op die manier blijft het goed draaiende middenveld van Ajax intact: Daley Blind, Thulani Serero en Davy Klaassen. De Boer kan in Milaan geen beroep doen op de geblesseerde Nicolai Boilesen.

De kranten zijn het niet eens over de invulling van het centrale verdedigingsduo. De Telegraaf schrijft dat Christian Poulsen en Niklas Moisander centraal achterin zullen staan, maar het Algemeen Dagblad en de NOS houden het op Stefano Denswil met Moisander, zoals De Boer al suggereerde. Joël Veltman zit in Noord-Italië een schorsing uit.

Bezig met laden …