voetbalzone

‘Eerste gesprek met kandidaat-trainers Feyenoord al geweest’

Erik van Dam09 mrt 2015, 16:26
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2015, 16:26
Advertentie

Volgens Voetbal International heeft Feyenoord-directeur Martin van Geel een eerste gesprek gehad met Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst. In een informele sfeer spraken de drie over de toekomst van de club en over de opvolging van Fred Rutten. Die staat nu nog voor de groep in Rotterdam-Zuid, maar na dit seizoen zwaait hij af.

voetbalzone

Zaakwaarnemer Guido Albers schoof niet aan bij het eerste gesprek. Als het zakelijke deel van het verhaal aan bod zou komen, komt hij pas om de hoek kijken. Voetbal International stelt dat zowel Van Gastel als Van Bronckhorst in principe positief staat tegenover de erfenis van Rutten bij Feyenoord. Beiden waren ook reeds assistent-trainer onder Ronald Koeman en maken al sinds de zomer van 2011 deel uit van de technische staf.

Sinds naar buiten kwam dat Rutten na dit seizoen weggaat, wordt er gespeculeerd over wie hem opvolgt of opvolgen. Ron Jans haakte openlijk af, Bert van Marwijk zei geen derde periode bij Feyenoord te ambiëren en Henk Fraser zei het liefst aan boord te blijven bij ADO Den Haag. Van Geel wilde steeds niet op namen ingaan en zei dat Feyenoord geen haast had, in de zoektocht naar een nieuwe trainer.

Bezig met laden …