voetbalzone

‘Eerste paar dagen ben je er stuk van, maar ik stap snel over op positieve’

Peter Nusselder17 jun 2015, 12:50
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2015, 12:50
Advertentie

Sonny Stevens verdreef Nick Marsman afgelopen seizoen uit het eerste elftal van FC Twente, maar lang kon de 22-jarige keeper niet genieten van zijn basisplaats; tijdens de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle scheurde hij de achterste kruisband van zijn rechterknie af. Een lange revalidatie volgde.

voetbalzone

Terwijl zijn ploeggenoten genieten van hun vakantie, is Stevens dagelijks bezig met zijn herstel. “Over anderhalve week komen de jongens weer terug. Dan is het wel fijn om weer wat bedrijvigheid om je heen te hebben en het teamgevoel weer te hebben, maar soms is het ook heerlijk om alleen te zijn”, laat de doelman weten op de officiële website van de Tukkers.

Stevens heeft zich er al even bij neergelegd dat hij lang uit de roulatie is. “Als je dat te horen krijgt is dat een shock. De eerste paar dagen ben je daar stuk van, maar ik ben wel iemand die snel overstapt op het positieve”, zegt de goalie, die in 2013 van FC Volendam naar Enschede verhuisde. “Negen weken geleden ben ik geopereerd en in de eerste periode van de revalidatie valt er veel winst te halen. Dan maar even geen vakantie. Ik wilde het revalideren zo snel mogelijk oppakken.”

Bezig met laden …