voetbalzone

Eerste uitnederlaag voor Klopp: ‘Dat is het leven en dat is voetbal’

Gijs Freriks06 dec 2015, 18:40
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2015, 18:40
Advertentie

Liverpool boekte woensdag in de Capital One Cup een 1-6 overwinning op Southampton, maar kon die zondag tegen Newcastle United geen passend vervolg geven en ging met 2-0 onderuit. “Newcastle heeft verdiend gewonnen”, zei manager Jürgen Klopp na afloop in een interview met BT Sport.

voetbalzone

“Misschien hadden wij een punt verdiend, misschien. Maar we waren gewoon niet goed genoeg en deden niet wat we moesten doen. Ik weet niet hoe dat komt, daar moet ik over nadenken en dat moeten we analyseren”, aldus de Duitser. “We kunnen en moeten beter, maar het is beter om een slechte wedstrijd te verliezen dan een goede wedstrijd, want dan is het makkelijker om jezelf te verbeteren.”

“Je moet blijven werken, maar ook een nederlaag als deze kan gebeuren. Een paar dagen geleden waren we briljant en nu waren we niet goed. Dat is het leven en dat is voetbal. We moeten alleen begrijpen hoe dit komt en vervolgens doorgaan”, aldus Klopp, die niet veel kwijt wilde over het onterecht afgekeurde doelpunt van Alberto Moreno: “Het was inderdaad geen buitenspel, maar als je me vraag wie de verdiende winnaar is, dan is dat Newcastle.”

Bezig met laden …