voetbalzone

Eerste versterking Inter kondigt zich aan: 'Ik moet alleen nog tekenen'

Erik van Dam03 jan 2012, 20:43
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2012, 20:43
Advertentie

Internazionale zal zich spoedig versterken met Juan Guilherme Nunes Jesus, kortweg Juan. De twintigjarige verdediger is nu nog eigendom van Internacional, maar wordt al weken gelinkt aan i Nerazzurri en bevestigt nu aan supporterswebsites van de Italianen dat hij inderdaad richting Milaan komt. “Ik moet alleen nog tekenen”, aldus de Braziliaan.

Juan debuteerde bijna twee jaar geleden voor Internacional, maar heeft sindsdien al veel indruk gemaakt. Ondanks zijn geringe leeftijd speelde hij zich snel in de basis bij de Braziliaanse club; ook kreeg Juan diverse oproepen voor Brazilië Onder-20, waarvoor hij inmiddels acht keer uitkwam. Inter denkt in hem een toekomstige topverdediger te hebben gevonden en maakt naar verwachting binnen enkele dagen bekend dat het zich versterkt met Juan.

“Ik denk dat ik zo rond 7, 8 januari in Italië zal zijn. Of het allemaal al afgerond is? Ik hoef alleen nog maar mijn handtekening te zetten, daarna zal ik officieel gepresenteerd worden aan de media”, kondigt Juan aan. Hij won het WK Onder-20 met zijn vaderland en speelde 25 keer mee in de Série A bij Internacional. Onduidelijk is nog hoeveel Inter voor haar nieuwe verdediger betaalt.

Bezig met laden …