voetbalzone

Eeuwige topscorer Heracles Almelo vertrekt zonder geld uit woestijn

Erik van Dam29 mrt 2014, 06:56
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2014, 06:56
Advertentie

Everton Ramos da Silva is van een koude kermis thuis gekomen in Saudi-Arabië. Vorig jaar zomer verliet hij Heracles Almelo na zeven succesvolle seizoenen voor Al-Nasr, maar een echt plezierig verblijf werd het niet. Everton heeft al vijf maanden geen salaris meer ontvangen van Al-Nasr, erkent hij in een interview met TC Tubantia. Hij rekent erop dat hij niet meer in het Midden-Oosten komt.

Everton zegt tegen de regionale krant dat hij inmiddels alweer drie maanden in zijn vaderland Brazilië verblijft. De dertigjarige spits speelde acht wedstrijden voor Al-Nasr en maakt twee doelpunten, maar speelde half december al zijn laatste duel. “Ze betalen mijn salaris niet. Dus heb ik eind december besloten om niet meer terug te gaan naar Saudi-Arabië”, legt Heracles’ topscorer aller tijden uit.

“Ik ga natuurlijk nog wel proberen om mijn geld te krijgen. Ik ga er toch wel vanuit dat dat goed komt. Maar ik ga er niet meer naar toe. Er is geen basis meer om daar verder te gaan”, geeft Everton aan. Hij denkt dat hij aan de slag zal gaan bij een club in Brazilië, maar sluit ook een terugkeer naar Europa niet uit: ook Nederlandse clubs zijn welkom.

Bezig met laden …