voetbalzone

Eigenaar Fulham: 'Hodgson heeft gebruik van ons gemaakt'

Bart Kruyt03 aug 2010, 19:00
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2010, 19:00
Advertentie

Mohamed Al Fayed heeft een vervelend gevoel overgehouden aan het vertrek van Roy Hodgson. De eigenaar van Fulham werkte 2,5 jaar lang samen met de manager en gaf hem steeds waar hij om vroeg, waardoor hij wel vertrouwen had in een langere samenwerking met de succestrainer. Toen Liverpool zich echter meldde, verdween Hodgson naar Anfield.

/

Dinsdagmiddag presenteerden The Cottagers in de persoon van Mark Hughes een opvolger voor Hodgson, maar Al Fayed heeft het vertrek van laatstgenoemde nog niet helemaal verwerkt, zo bleek. “Roy heeft een groots team neergezet waarmee hij goede resultaten haalde, maar helaas heeft hij gebruik van ons gemaakt en is hij vertrokken op het eerste moment dat daar een kans voor kwam. Toch wens ik hem het beste en Liverpool ook.”

Vervolgens ging Al Fayed met een glimlach op het gezicht over naar Hughes, die moet proberen om verder te bouwen op het werk van Hodgson. “Hij is een vriendelijke man en ziet er in ieder geval beter uit”, lachte Al Fayed. “Ik weet zeker dat Mark het hier goed zal doen.” Opnieuw met een knipoog: “Ik vertrouw erop dat Mark ons naar het kampioenschap zal leiden.”

Bezig met laden …