voetbalzone

'Einde transfersoap Isco in zicht: miljoenbod Real Madrid geaccepteerd'

Daniel Cabot Kerkdijk22 jun 2013, 09:05
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2013, 09:05
Advertentie
/

Isco was volgens Engelse en Spaanse media op weg naar Manchester City, maar het lijkt erop dat de topclub uit de Eastlands niet langer bereid is om met miljoenen te smijten. Men is niet bereid om 'zomaar' de transferclausule van 35 miljoen euro over te maken en wil met Málaga onderhandelen. Real Madrid is daarentegen een stuk concreter en heeft een bod van dertig miljoen euro uitgebracht.

Cadena SER claimde vrijdagavond dat Málaga het formele voorstel van Real Madrid heeft geaccepteerd. Real-preses Florentino Pérez sprak vrijdag enkele uren met Málaga-bestuurder Vicente Casado en al snel kwamen beide partijen tot een akkoord over de transfersom voor de kersverse Europees kampioen. Dat zou betekenen dat Isco na rechterverdediger Dani Carvajal, teruggekocht van Bayer Leverkusen, de tweede aanwinst van los Merengues voor het nieuwe seizoen is.

Manchester City leek lange tijd de meest logische bestemming voor Isco, daar Manuel Pellegrini vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van the Citizens is. Onder leiding van de Chileense oefenmeester kwam Isco in La Rosaleda tot wasdom en werd hij het doelwit van tal van topclubs. Málaga maakt veel winst op Isco: twee jaar geleden kwam hij voor zes miljoen euro over van Valencia.

Bezig met laden …