voetbalzone

'Eindelijk krijg ik mijn kans, de trainer kiest nu echt voor mij'

Bart Kruyt11 mei 2011, 12:22
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2011, 12:22
Advertentie

Het einde van het seizoen nadert, maar Piet Velthuizen heeft nu eindelijk het vertrouwen van Miroslav Djukic gewonnen. De coach van Hércules heeft op de training laten weten dat Velthuizen, en niet Juan Calatayud, woensdag zal keepen in de competitiewedstrijd tegen Real Zaragoza. Voor Velthuizen betekent het pas zijn tweede competitieoptreden van dit seizoen.

/

De 24-jarige Nederlander is gelukkig met het vertrouwen van zijn trainer. “Hier ben ik het hele seizoen voor blijven werken”, vertelt Velthuizen tegen De Gelderlander. “Eindelijk krijg ik mijn kans, de trainer kiest nu voor het eerst echt voor mij.” De vorige wedstrijd van Velthuizen dateert alweer van 28 november, toen hij keepte tegen Levante. Dit duel werd met 3-1 gewonnen.

Djukic hoopt dat Hércules ook de tweede wedstrijd met Velthuizen tussen de palen winnend kan afsluiten. De Spaanse laagvlieger, die ook Royston Drenthe in de selectie heeft zitten, heeft zes punten achterstand op de veilige regionen en speelt achtereenvolgens nog tegen Real Mallorca, Altético Madrid en Sporting Gijón.

Bezig met laden …