voetbalzone

Eindhoven-fans gratis naar duel met Emmen

27 mrt 2008, 13:49
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2008, 13:49
Advertentie
Supporters die aankomend vrijdag een kaartje willen kopen voor de wedstrijd tussen FC Eindhoven en FC Emmen kunnen de centen in de knip houden. De kassa’s van van het Jan Louwers Stadion zullen namelijk gesloten blijven.

Dit heeft de actiegroep FC Eindhoven Actief in overleg met het bestuur van FC Eindhoven namelijk weten te regelen. Een grote sponsor heeft het stadion voor de confrontatie volledig afgehuurd, om aan te tonen dat er voldoende draagvlak is voor het voortbestaan van de noodlijdende club.

Alle supporters van FC Eindhoven worden door de club opgeroepen om vrijdag naar het stadion te komen en de huidige nummer negentien van de Jupiler League te ondersteunen. De komende weken mogen er volgens de officiële website van de Eindhovenaren meer van dergelijke initiatieven worden verwacht.

De actie komt voor uit de plannen van de KNVB om de Brabantse club de proflicentie te ontnemen in het kader van de voorgestelde inkrimping van de Jupiler League. Op basis van cijfers van de licentiecommissie en nieuwe licentierichtlijnen maakt de nationale voetbalbond zich zorgen over de continuïteit van de club.
Bezig met laden …