voetbalzone

‘Eintracht Frankfurt accepteert bod van 40 miljoen euro van Atlético Madrid’

Daniel Cabot Kerkdijk30 jun 2019, 07:40
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2019, 07:40
Advertentie

Ante Rebic staat over een overgang van Eintracht Frankfurt naar Atlético Madrid, zo schrijven diverse media in Duitsland en Spanje zondag. Volgens de laatste berichten heeft de Bundesliga-club een formeel bod van veertig miljoen euro op de aanvaller geaccepteerd. Onder meer Sky maakte zaterdag al melding van ‘vergevorderde onderhandelingen’ tussen de clubs over de aanvaller.

Na de verkoop van Luka Jovic voor zestig miljoen euro aan Real Madrid lijkt Rebic de volgende grote verkoop van Eintracht Frankfurt te worden. Enkele weken geleden verscheen in Spanje al het bericht dat los Colchoneros interesse hadden in de 25-jarige aanvaller, die vorig jaar zomer na een huurperiode van twee seizoenen voor slechts twee miljoen euro definitief werd overgenomen van Fiorentina.

Rebic en Jovic waren afgelopen seizoen de smaakmakers van Eintracht, dat in de laatste maanden echter naast de finale van de Europa League, de vierde plaats in de Bundesliga en de winst van de DFB Pokal greep. Rebic wordt reeds maanden met een vertrek bij de club van Jonathan de Guzman en Jetro Willems in verband gebracht. Met name Internazionale werd meermaals als bestemming voor de Kroaat genoemd.

Het lijkt nu echter Atlético dat met Rebic aan de haal gaat. Chelsea vraagt immers 55 miljoen euro voor de definitieve overname van huurling Álvaro Morata, een bedrag waar de Madrilenen niet aan willen voldoen. De nummer twee van het voorbije LaLiga-seizoen versterkte zich eerder deze transferperiode met Marcos Llorente, Felipe en Renan Lodi.

Bezig met laden …