voetbalzone

'Eintracht Frankfurt wil nieuwe verdediger en denkt aan Boulahrouz'

Bart Kruyt22 dec 2010, 11:45
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2010, 11:45
Advertentie

Khalid Boulahrouz hoopt aan zijn laatste weken bij VfB Stuttgart bezig te zijn. De Nederlandse verdediger is zijn basisplaats bij Die Schwaben al een tijdje kwijt en de trainerswissel (Bruno Labbadia voor Jens Keller) lijkt daar geen verandering in te brengen. Eintracht Frankfurt zou Boulahrouz in januari uit zijn lijden willen verlossen.

/

Het contract van de international loopt nog tot 2012 door, maar omdat hij nauwelijks in actie komt, mag Boulahrouz voor een vriendelijke prijs vertrekken. Trainer Michael Skibbe bevestigt een nieuwe verdediger te zoeken, maar weigert om de naam van de Nederlander te laten vallen: “We gaan niet in op namen, maar de kans is groot dat we snel een verdediger vastleggen. We hebben al met enkele kandidaten gesproken”, zegt hij in BILD.

De 28-jarige Boulahrouz is bezig aan zijn derde seizoen bij Stuttgart, dat hem in de zomer van 2007 overnam van het Engelse Chelsea. In zijn eerste jaar kwam hij nog tot 21 competitieduels, maar vorig jaar stopte de teller al bij zes wedstrijden en dit seizoen heeft Boulahrouz vijf keer meegedaan. Afgelopen weekend mocht de Nederlander nog een halfuur meespelen tegen Bayern München.

Bezig met laden …