voetbalzone

El Ahmadi: ‘Dat ze je even door het slijk halen, daar kan ik mee leven’

Erik van Dam04 dec 2014, 06:37
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2014, 06:37
Advertentie

Twee weken geleden won Feyenoord thuis met 2-0 van FC Dordrecht en stond Karim El Ahmadi korte tijd, ongewild, in het middelpunt van de belangstelling. De middenvelder van Feyenoord ging op het been van Robin Gosens staan en probeerde hem vervolgens ook nog buiten de lijnen te duwen. De aanklager betaald voetbal besloot een onderzoek in te stellen.

voetbalzone

Dat onderzoek eindigde uiteindelijk positief voor El Ahmadi: de aanklager koos ervoor hem geen straf voor te stellen. Het was de aanklager duidelijk dat er bij de Feyenoorder geen sprake was van opzet. In gesprek met Voetbal International bevestigt El Ahmadi zelf die lezing. “Ik stond op die jongen, maar niet bewust. Ik voelde ook niks, wilde tussen zijn benen stappen”, klinkt het.

In de dagen na Feyenoord-FC Dordrecht werd de actie uitgebreid herhaald en nabesproken. Diverse analytici en tafelgasten in de verschillende tv-programma’s gaven hun mening over wat El Ahmadi deed. “De aanklager besloot tot een onderzoek en in het tv-programma Voetbal International kwamen ze erop terug. Logisch natuurlijk. Het zag er ongelukkig uit, dom ook. Dat ze je dan even door het slijk halen, daarmee kan ik wel leven”, zegt de Feyenoorder nu.

Bezig met laden …