voetbalzone

El Ghazi heeft ‘heel veel zin’ in Barcelona: ‘Niet bang voor Jordi Alba’

Thijs Post01 nov 2014, 21:11
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2014, 21:11
Advertentie
voetbalzone

Ajax won zaterdag met 4-0 van hekkensluiter FC Dordrecht en dat heeft voor vertrouwen gezorgd in Amsterdam. Hoewel Barcelona woensdag in de Champions League natuurlijk andere koek is dan FC Dordrecht, heeft vleugelspeler Anwar El Ghazi ‘echt heel veel zin’ in het duel met de Spaanse grootmacht.

El Ghazi was zaterdag een van de uitblinkers bij Ajax en hij hoopt op een basisplaats tegen Barcelona. “Ik ben niet bang voor Jordi Alba”, zegt El Ghazi na afloop van het duel met FC Dordrecht tegen de NOS. “Na de wedstrijd van vandaag heb ik genoeg zelfvertrouwen dat ik meeneem naar het duel van woensdag. Ik heb echt heel veel zin in de wedstrijd tegen Barcelona. Ik hoop dat ik mag beginnen.”

De dribbelaar mocht voor de tweede keer op rij in de basis beginnen van hoofdtrainer Frank de Boer. Dat vertrouwen doet hem goed, zo geeft hij te kennen. “Zo doe ik wedstrijdritme op en ik kan lekker met mijn teamgenoten spelen. Het is heel anders om een wedstrijd te spelen als je net vier weken op de bank gezeten hebt”, klinkt het.

Bezig met laden …