voetbalzone

‘El Ghazi maakt altijd een positieve indruk, blijkbaar is er iets geknapt’

Dominic Mostert01 nov 2016, 07:23
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2016, 07:23
Advertentie

Bij een ruzie op het trainingsveld zou Anwar El Ghazi trainer Peter Bosz hebben verweten 'vriendjes' op te stellen bij Ajax, zoals Bertrand Traoré. Rob Witschge was ooit dezelfde mening toebedeeld over Arie Haan, in hun gezamenlijke tijd bij Feyenoord. Haan koos voor enkele Argentijnse 'vriendjes' en nadat Witschge zijn onvrede daarover uitte werd hij verbannen uit de ploeg.

/

"Ik ken nu de details niet, maar in algemene zin moet de trainer dit soort maatregelen kunnen nemen zonder naar de langere termijn te kijken", vertelt Witschge, oud-speler van zowel Ajax als Feyenoord, in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De trainer is uiteindelijk de baas als het om dit soort maatregelen gaat."

Feyenoord-icoon Regi Blinker baalt ervan dat El Ghazi nu op een zijspoor is beland. Zijn indruk van El Ghazi is 'altijd positief'. "De laatste weken was hij strijdbaar ondanks zijn bijrol, blijkbaar is er nu iets geknapt. Ik ben nu hopelijk wat wijzer dan twintig jaar geleden. Je moet niet je hakken in het zand zetten. Dat schiet niet op. Je moet je oprichten."

Bezig met laden …