voetbalzone

El Hamdaoui bovenaan verlanglijst van Espanyol

Bart Kruyt30 nov 2011, 06:40
Laatst bijgewerkt: 30 nov 2011, 06:40
Advertentie

Frank de Boer haalde Ismaïl Aissati terug bij de selectie van Ajax, maar Mounir El Hamdaoui hoeft er niet op te rekenen dat hij ook weer zijn rentree zal vieren bij het vlaggenschip. De Boer gaf al aan dat de situatie van El Hamdaoui ‘anders’ is en de Marokkaans international hoopt Ajax in de winterstop dan ook te kunnen verlaten. Espanyol wil de aanvaller graag hebben.

/

De tweede ploeg uit Barcelona is al een tijdje op zoek naar een nieuwe spits en had in de zomer ook al interesse. “Het is nu nog te vroeg om over de transfermarkt te praten. Over twee of drie weken kunnen we pas echt aan de slag gaan en dan zullen we gaan kijken wat we doen”, zei Ramón Planes, technisch directeur van Espanyol. Hij wilde tegenover COM Ràdio echter wel bevestigen dat El Hamdaoui bovenaan zijn verlanglijst staat.

“Hij zit in een lastige situatie bij zijn club en het is ons streven om hem daarvan te verlossen”, zei Planes. “In de zomer wilden we hem ook al graag hebben, maar zijn zaakwaarnemer kwam destijds met financiële eisen waar de club niet aan wilde voldoen.” Nu de 27-jarige El Hamdaoui is verbannen naar de beloften van Ajax, hoopt Espanyol echter dat de spits water bij de wijn wil doen en alsnog naar Barcelona kan komen.

Bezig met laden …