voetbalzone

El Kabir scoort er weer op los en wil belangrijk zijn in de Serie A

Robert Smid12 jan 2012, 19:49
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2012, 19:49
Advertentie

Het lijkt erop dat Moestafa El Kabir een moeilijke periode definitief achter zich heeft kunnen laten. De aanvaller van Cagliari, die via onder meer NEC en het Zweedse Mjällby in de Serie A terecht kwam, kon donderdag met een gerust hart van het veld stappen in de oefenwedstrijd tegen Tortoli. Met een knappe hattrick had de Amsterdammer weer zijn vizier op scherp staan.

El Kabir was wel zo eerlijk om te stellen dat Tortoli nou niet bepaald een geweldige tegenstander was. Cagliari won dik met 15-0 van de ploeg. “Je kunt het vergelijken met een Eredivisieclub tegen een derdeklasser. Maar lekker is het wel. Ik maakte de 2, 3 en 4-0 en dat in maar vier minuten tijd”, aldus de aanvaller in een interview met Voetbal International.

Vorige week viel hij in tegen Genoa, maar El Kabir aast weer op een basisplek. Zondag speelt Cagliari tegen het Juventus van Eljero Elia. “Met Eljero Elia heb ik via Twitter al contact gehad. We hebben afgesproken ons shirtje te ruilen. Ik hoop dan echt te spelen. Ik voel me beter en beter. De zon begint meer en meer te schijnen, zowel letterlijk als figuurlijk voor mij.”

Bezig met laden …