voetbalzone

‘El Loco haalt voormalige Ajax-spits voor zes miljoen naar Marseille’

Daniel Cabot Kerkdijk29 mei 2014, 23:20
Laatst bijgewerkt: 29 mei 2014, 23:20
Advertentie
voetbalzone

Dario Cvitanich maakt in de komende maanden mogelijk een mooie transfer binnen Frankrijk. Volgens media in Argentinië en Frankrijk zal de aanvaller van Olympique Nice de eerste versterking van Marcelo Bielsa bij Olympique Marseille zijn. De ex-speler van Ajax zou al zijn jawoord hebben gegeven.

Cvitanich tekende in de zomer van 2012 een driejarig contract in Nice. In zijn eerste voetbaljaargang in de Ligue 1 kwam de aanvaller tot liefst negentien doelpunten. Afgelopen seizoen bleef de teller op acht treffers steken en ontsnapte de Zuid-Franse club ternauwernood aan degradatie. Cvitanich is niet van plan om zijn verbintenis te verlengen en zodoende ligt een transfer voor de hand.

Bielsa, el Loco, ziet Cvitanich graag naar Marseille komen. L’OM was afgelopen seizoen te afhankelijk van André-Pierre Gignac. Daarom zoekt men in het Stade Vélodrome naar een tweede topschutter. Cvitanich, dertig jaar, stond enkele seizoenen bij Ajax onder contract. Hij kwam in dertig duels tot dertien doelpunten, maar de toenmalige technische staf zag het niet in hem zitten.

Bezig met laden …