voetbalzone

Elia en Werder-ploeggenoten brengen nacht na verlies door in krachthonk

Peter Nusselder14 dec 2013, 18:45
Laatst bijgewerkt: 14 dec 2013, 18:45
Advertentie

Werder Bremen presteert dit seizoen bijzonder teleurstellend, en ook vrijdag ging het team van trainer Robin Dutt weer onderuit. De nummer veertien van de Bundesliga ging met 3-2 onderuit bij het door Jos Luhukay getrainde Hertha BSC, en dat leverde de selectie direct daarna een straftraining op.

/

Al tijdens de terugreis naar werden vleugelaanvaller Eljero Elia en zijn ploeggenoten er door hun coach van op de hoogte gebracht dat nachtrust er voorlopig nog niet in zou zitten; toen de spelers van Werder om vier uur ’s nachts weer in Bremen arriveerden, werden ze het krachthonk ingestuurd door Dutt. Ondanks de voor Werder slechtste seizoenstart in 39 jaar is de oefenmeester overigens niet wanhopig.

“Het woord degradatie komt niet ter sprake bij deze club”, tekenen Duitse media op uit de mond van Dutt. “Als we het daarover zouden gaan hebben, heeft dat ook geen gunstig effect op het zelfvertrouwen van mijn spelers. Er is voldoende kwaliteit aanwezig in de selectie, maar we zijn onvoldoende geconcentreerd.”

Bezig met laden …