voetbalzone

Elmander baalt op de bank en wil met Klasnic samenwerken

Bart Kruyt24 dec 2009, 10:46
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2009, 10:46
Advertentie

Johan Elmander is zijn basisplaats bij Bolton Wanderers kwijtgeraakt, maar is opmerkelijk realistisch over zijn huidige status van wisselspeler. “Klasnic doet het goed, dus het is logisch dat hij niet op de bank zit. Maar misschien kunnen we samen spelen”, zo vertelde Elmander aan The Mirror. De voormalig Feyenoorder speelde dit seizoen negen duels in de Premier League en scoorde tweemaal.

De 28-jarige aanvaller zag zijn concurrent Klasnic vier keer scoren in de afgelopen vier wedstrijden en vindt het dan ook niet gek dat de Kroaat in de basis staat, maar moet wel wennen aan zijn eigen plek op de bank. “Het is een nieuwe ervaring voor me. Misschien word ik op een dag wakker en ben ik het zat, nu valt dat nog mee”, zo houdt Elmander zich voorlopig op de vlakte.

In 2000 nam Feyenoord de Zweedse spits over van Örgryte IS, waarna Elmander in twee seizoenen slechts drie treffers produceerde in 38 Eredivisieduels. Verder speelde de aanvaller voor Djurgardens IF, NAC Breda, Brøndy IF en Toulouse. In de zomer van 2008 maakte hij de overstap naar Bolton Wanderers, waarvoor hij in zijn eerste seizoen dertig wedstrijden speelde (vijf doelpunten).

Bezig met laden …