voetbalzone

Elmas aan de slag bij Galatasaray

03 jun 2008, 12:59
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2008, 12:59
Advertentie
Ferdi Elmas staat de komende drie seizoenen onder contract bij Galatasaray. De aanvaller, die in Nederland werd opgeleid door Ajax, komt over van Rizespor en tekent bij de club uit Istanbul een driejarige verbintenis.

"Dit is een droom die waarheid wordt", laat Elmas in een reactie aan Voetbal International weten. "Een jaar geleden wilde Besiktas mij kopen, maar zij haakten af op de vraagprijs. Doordat mijn verbintenis met Rize in 2009 afloopt, vormden de onderhandelingen met Galatasaray dit keer geen probleem."

Elmas (23) wordt geruild voor drie spelers: Serder Kesçi, Ugur Erdogan en Ugur Akdemir. De oud-speler van RKC Waalwijk speelde het voorbije seizoen bij Rizespor en op huurbasis bij Ankaraspor slechts twaalf wedstrijden, waarvan twee in de basis.

"Ik heb de afgelopen twee jaar elf trainers gehad", verdedigt de geboren Amsterdammer zich. "Diegenen die het niet in mij zagen zitten, inclusief bij RKC, zullen wel verbaasd zijn over deze toptransfer. Ik hoop bij Galatasaray een plek in de Turkse selectie te verdienen."
Bezig met laden …