voetbalzone

Elson keert na slechts zes maanden Hannover weer terug bij Stuttgart

Peter Nusselder16 jun 2010, 15:53
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2010, 15:53
Advertentie

VfB Stuttgart verwelkomt na de zomerstop een oude bekende. Elson keert na een half jaar bij Hannover 96 namelijk alweer terug. Dit meldt Focus woensdag. De afkoopsom voor de 28-jarige Braziliaan blijkt het struikelblok voor een definitieve overgang naar Hannover. Elson heeft in Stuttgart nog een contract tot medio 2011.

Na een half seizoen keert de middenvelder dus alweer terug naar zijn eigenlijke werkgever. Volgens technisch directeur Jörg Schmadtke van Hannover werden de clubs het niet eens over de transfersom voor de Braziliaan. “We hebben ons best voor hem gedaan”, aldus de beleidsbepaler. “Maar de beide partijen konden niet tot overeenstemming komen.”

In de winterstop werd Elson voor een bedrag van 250.000 euro verhuurd aan Hannover, waar hij zeven Bundesliga-duels in actie kwam. Een paar wedstrijden voor het einde van de competitie liep de middenvelder een scheur in de binnenband van zijn linkerknie op en bleek een operatie noodzakelijk. Vooralsnog lijkt Elson zich na de zomerpauze dus weer in Stuttgart te moeten melden.

Bezig met laden …