voetbalzone

Emana: 'Ik heb geen probleem met Eto'o en hij niet met mij'

Bart Kruyt19 jun 2010, 08:06
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2010, 08:06
Advertentie

Achille Emana hoopt dat na zaterdagavond de rust terugkeert in het trainingskamp van Kameroen. De openingswedstrijd op het WK werd met 1-0 verloren van Japan en in de Afrikaanse media wordt gesproken over diverse problemen in het nationale elftal. “Een overwinning kan ervoor zorgen dat de pers zich op andere dingen richt”, zei Emana.

Na de nederlaag tegen Japan drongen diverse spelers (waaronder Emana) aan bij coach Paul Le Guen om de tactiek te wijzigen en de Fransman heeft inderdaad wijzigingen beloofd. Bovendien zouden er in het trainingskamp problemen zijn met Samuel Eto’o, die voor- en tegenstanders zou hebben. Emana hoort volgens de pers bij de tegenstanders, maar de middenvelder van Real Betis wil daar niet op ingaan.

“De media proberen voor een ruzie te zorgen tussen Samuel en mij”, zei Emana. “Maar ik heb geen probleem met hem en hij heeft volgens mij ook geen probleem met mij. Ik werk juist graag samen met spelers die zich laten horen en hun ideeën op tafel leggen. We zijn niet goed begonnen aan dit WK, maar tegen Denemarken krijgen we de kans om ons te revancheren.”

Bezig met laden …