voetbalzone

Emanuelson: ‘Jol heeft veel vertrouwen in me en dat heb ik nu nodig’

Erik van Dam30 jan 2013, 05:55
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2013, 05:55
Advertentie

Urby Emanuelson zal het seizoen afmaken als huurling bij Fulham. De 26-jarige middenvelder annex verdediger bevestig woensdagmorgen de berichtgeving van de Italiaanse pers in De Telegraaf. Emanuelson proefde de afgelopen maanden te weinig vertrouwen van de technische staf bij AC Milan en laat zich om die reden tot aan de zomer verhuren aan the Cottagers.

/

Emanuelson ontmoet bij zijn nieuwe club Martin Jol, met wie hij eerder samenwerkte in dienst van Ajax. “Ik heb bij Ajax heel goed met hem samengewerkt en ben blij dat hij me de kans geeft. Martin heeft veel vertrouwen in me en dat heb ik nu nodig. Bij AC Milan kwam ik uit het niets op de bank terecht en daar ben ik toch wel van geschrokken”, geeft de international van Oranje open aan in de ochtendkrant.

Volgens Emanuelson, wiens contract in het San Siro na het seizoen nog een jaar doorloopt, waren de voorbije paar maanden voor hem niet gemakkelijk. Hij legt er de nadruk op dat hij op deze leeftijd iedere week aan spelen wil toekomen. Namens Milan kwam hij in twee jaar tijd tot 51 duels en drie doelpunten. Hij verruilde Ajax in de winterstop van het seizoen 2010/11 voor i Rossoneri.

Bezig met laden …