voetbalzone

Emerson 'vernedert' tijdens dikke zege in vijf minuten drie tegenstanders

Erik van Dam30 jun 2011, 15:48
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2011, 15:48
Advertentie

Corinthians beleefde deze week een topavond tegen São Paulo. De club van ervaren spitsen die uit Europa overkwam, zoals Liedson en Adriano, maar ook de club van talenten als Matias de Federico en Paulinho, won met zeer ruime cijfers de onderlinge competitieontmoeting: 5-0. Behalve de vijf doelpunten was er nóg een hoogtepunt: het betere panna-werk van Emerson.

De 32-jarige spits, die jarenlang over de wereld zwierf en zich in juni bij Corinthians meldde, kwam een kwartier voor het einde in de ploeg. Emerson had er blijkbaar zin in, want in vijf minuten slaagde hij erin drie tegenstanders van São Paulo te poorten. Dat kwam hem op dankbare reacties van het thuispubliek te staan, maar ook op de nodige overtredingen van de opponent.

De grootste spot richting São Paulo kwam echter niet door de vijf tegentreffers of de drievoudige panna van Emerson. Corinthians meldde namelijk zelf op haar website dat São Paulo zodanig verzwakt was, dat het zich in een kwartier tijd drie keer dol liet draaien door invaller Emerson. In de Série A leidt Corinthians de competitie; São Paulo volgt op één punt als tweede.

Bekijk hier de beelden:

Bezig met laden …