voetbalzone

Energie Cottbus overweegt huur of koop van Twentenaar Reimerink

Erik van Dam30 jul 2010, 10:55
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2010, 10:55
Advertentie

Jules Reimerink komt komend seizoen wellicht niet in actie op de Nederlandse velden. De twintigjarige aanvaller kan aan de slag bij VVV-Venlo, FC Groningen en Willem II, maar heeft er ook een buitenlandse bewonderaar bij gekregen. Volgens de Stentor is Energie Cottbus, spelend in de 2.Bundesliga, ook in de markt voor de aanvaller uit Oldenzaal.

Reimerink heeft nog een contract voor één jaar bij FC Twente, maar zal daar niet in aanmerking komen voor speeltijd. Tot nu toe verhuurden de Enschedeërs hem al tweemaal aan Go Ahead Eagles. Daar speelde hij inmiddels al 38 duels voor, en scoorde hij zeven keer. Inmiddels zou hij al in Duitsland zijn om met Cottbus te praten over een overgang.

Cottbus wil het nog doorlopende contract van Reimerink eventueel afkopen of hem voor een jaar huren van de landskampioen. De jeugdinternational voorziet weinig perspectieven in Enschede en zou volgens het regionale medium de voorkeur geven aan een buitenlands avontuur, in plaats van een nieuw hoofdstuk bij een club aan de onderkant van de Eredivisie.

Bezig met laden …